Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συνάντηση δύο τουρκόψυχων στο Διδυμότειχο

0 σχόλια Share:

Χτες (21-6-2019)  επιστρέφοντας από Αδριανούπολη επισκέφτηκα τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου. Συναντήθηκα με τον αδερφό μου και πρόεδρο του συλλόγου Σουλεϊμάν Ματζίρ και του ευχήθηκα καλές εργασίες.

Αφού πήγα στο Διδυμότειχο δεν γινόταν να μην δω και την κατάσταση στο Τσελεμπί Σουλτάν Μεχμέτ Τζαμί. Οι εργασίες επισκευής συνεχίζονται, αλλά μεγάλο τμήμα αυτού του σημαντικού και ανεπανάληπτου μνημείου οθωμανικής κουλτούρας, δυστυχώς μετά από την πυρκαγιά της 22/3/2017 εξαφανίστηκε.

Ελπίζω σύντομα να περατωθούν οι εργασίες και το τζαμί, όσο κι αν δεν θα είναι ανοιχτό για προσευχή, να ανοίξει για επίσκεψη¨.

Αλή Χουσείνογλου

FACEBOOK  22/6/2019

Σχ: O κ.

Ο κ.Χουσείνογλου είναι Έλληνας πολίτης, εργάζεται στο πανεπιστήμιο Αδριανούπολης και συχνά εκπροσωπεί τουρκόψυχους συλλόγους της Θράκης στο εξωτερικό, λειτουργώντας σαν κατήγορος κατά της Ελλάδας, Έχει άριστες σχέσεις φυσικά με την τουρκική κυβέρνηση. Όπως φυσικά και ο Ματζίρ στο Διδυμότειχο.

Έλληνες πολίτες…

Κατανοητό το ενδιαφέρον του για το τζαμί. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να έγραφε και το τι σκέπτεται για τα σχέδια κάποιων  στην μητέρα πατρίδα του, που ετοιμάζονται να μετατρέψουν σε τζαμί την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης…

ΑΛΗ ΧΟΥΣΕΙΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΕΚ ΚΙΡΜΑΤΖΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ωραίος ο σύλλογος, αλλά τα χρήματα για την ανακαίνιση από που ;

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΝΕΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

Previous Article

Eμποδίζονται στην μετάβαση ψηφοφόροι του Ιμάμογλου

Next Article

Βίντεο-η προεκλογική συνεργασία των HDP και CHP στην Πόλη ενάντια στον Ταγίπ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *