Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ωραίος ο σύλλογος, αλλά τα χρήματα για την ανακαίνιση από που ;

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 6/6/2019

Η φωτογραφία αυτή τραβήχθηκε πριν από λίγες μέρες και είναι από τα γραφεία του μειονοτικού πολιτιστικοπύ συλλόγου Ιάσμου-Ροδόπης. Μαθαίνουμε πως τα γραφεία ανακαινίσθηκαν με βιβλιοθήκες, τηλεοράσεις κ.λπ. Έπεσαν πολλά χρήματα.

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνουμε στο κέντρο τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτη Σακελλίωνα . Στα αριστερά της φωτογραφίας βλέπουμε τον Αλή Χουσείνογλου-γιό του ιμάμη Ιάσμου Γιουσούφ Χουσείνογλου.

Ο Αλή εργάζεται στο πανεπιστήμιο Αδριανούπολης και τα τελευταία χρόνια παρίσταται σε συνέδρια του ΟΑΣΕ, στα οποία ως μέλος του τουρκόψυχου Συλλόγου Eπιστημόνων Μειονότητας  Δυτικής Θράκης, καταγγέλει κάθε φορά την Ελλάδα, για ¨παραβίαση των ελευθεριών της τουρκικής μειονότητας¨. Τελευταία πήγε τον Απρίλιο του 2019, από όπου και η παραπάνω φωτογραφία. Εν ολίγοις να πούμε πως  ουσιαστικά πρεσβεύει τις απόψεις του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπουμε στον γάμο του το 2014, μαζί με τον Χαλίτ Χαμπίπογλου της ανθελληνικής BTTDD και τον τότε πρόεδρο του DEB Τσαβούς.

Μετά από αυτές τις πληροφορίες συμπερασματικά κρίνοντας,  ποιός λέτε να έβαλε τα χρήματα για την ανακαίνιση του συλλόγου ;

Και ποιός λέτε να μεσολάβησε για αυτό ; …

 

Previous Article

Τώρα θυμήθηκε και τους Κούρδους…

Next Article

Περί ελευθεροτυπίας στην Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *