Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Eμποδίζονται στην μετάβαση ψηφοφόροι του Ιμάμογλου

0 σχόλια Share:

 Ο ανταποκριτής της εφημερίδας Μπιργκιουν μετέδωσε πως οι υποστηρικτές του Iμάμογλου εμποδίζονται από την αστυνομία

Αναφέρεται πως λεωφορείο το οποίο ξεκίνησε από την Αντάκια για να ψηφίσουν αύριο στην Κωνσταντινούπολη, σταματηθηκε από την αστυνομία η οποία δεν του επέτρεπε να προχωρήσει.

Ο Σέρμπαν Μανσούρ  ανταποκριτής της εφημερίδας Μπιργκιουν, από το λογαριασμό του στο twitter έγραψε πως δεν επετράπη να περάσει σε λεωφορείο που μετέφερε ομάδα ατόμων που πήγαιναν για να ψηφίσουν στις εκλογές στις 23 Ιουνίου. Έγραψε πως :”Στο λεωφορείο το οποίο αναφέρεται πως μεταφέρει υποστηρικτές του υποψηφίου της Εθνικής Συμμαχίας Εκρέμ Ιμάμογλου, η αστυνομία εντόπισε γραμμές στο λάστιχο και πρόβλημα ασφάλειας”.
Ο Μανσούρ αναφέρει πως λόγω του προβλήματος που υπέδειξε η αστυνομία μετέβησαν στη βιομηχανική περιοχή όπου και το άλλαξαν. Σημειώνει πως “Παρά το εμπόδιο της αστυνομίας φτάσαμε στην βιομηχανία. Αλλάξαμε το λάστιχο και παίρνουμε το δρόμο μας. Η αποφασιστικότητά μας δεν επέτρεψε βήμα πίσω. Και δεν μετακινούμαστε με κρατικές δυνατότητες από 10 λίρες βάλαμε αλλάξαμε το λάστιχο και θα έρθουμε”.
Μετά από την αλλαγή στο λάστιχο το δρόμο το λεωφορείο πήρε το δρόμο του αυτή τη φορά όμως Το σταμάτησε η στρατοχωροφυλακή η οποία εφάρμοσε GBT.

https://www.artigercek.com/haberler/imamoglu-na-oy-vermek-isteyenlere-izin-verilmiyor

22/6/2019

Σχ: GBT είναι ένα μέτρο με βάση το οποίο οι αστυνομικοί ελέγχοντας την ταυτότητα των ατόμων βλέπουν αν υπάρχει κάποιο ένταλμα σύλληψης ή κάποια ποινή σε βάρος του.

Previous Article

Ερντογάν : ¨O λαός της Τουρκίας είναι πίσω μου¨ ….

Next Article

Συνάντηση δύο τουρκόψυχων στο Διδυμότειχο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *