Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Άλλα είχε δηλώσει η κυβέρνηση για το ΚΥΤ στον Έβρο και άλλα κάνει…βίντεο

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 13/1/2022

“Η απόφαση της κυβέρνησης είναι να μην αυξηθεί και να μην αναβαθμιστεί η χωρητικότητα του KYT στον Εβρο κατόπιν εκτενούς διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία και φυσικά τα συναρμόδια υπουργεία”

Αυτά έλεγε πριν από μερικούς μήνες η κυβερνητική εκπρόσωπος κυρία Πελώνη.

Σήμερα όμως το δημοσίευμα από το evros-news.gr, αναφέρει τα παρακάτω :

 

Με μπουλντόζες που έφτασαν ήδη πάνω σε νταλίκες αλλά και αστυνομία,  ξεκίνησαν αυτή την ώρα τα έργα για την κατασκευή νέας δομής, στα 33,7 στρέμματα που νοικιάστηκαν, απέναντι από το ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

Οι κάτοικοι της περιοχής με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη συγκεντρώθηκαν στο σημείο αποφασισμένοι να αντιδράσουν και να μην επιτρέψουν να ξεκινήσουν τα έργα από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ που είναι ανάδοχος με 23 εκατ. ευρώ και να υλοποιηθεί η απόφαση της Κυβέρνησης για αύξηση της χωρητικότητας από τα 700 στα 960 άτομα. Όπως ακριβώς δήλωσε πρόσφατα στην Βουλή ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Αν και δεν υπάρχουν δυνάμεις των ΜΑΤ, στο Φυλάκιο βρίσκεται και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες των αστυνομικών να μην επιτρέψουν στους κατοίκους να αντιδράσουν και να ξεκινήσουν κανονικά οι εργασίες.

 

 

Τυρμπάκης: Ετοιμάζονται να χτίσουν μια νέα υπερδομή. Έφεραν μηχανήματα και αστυνομία

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φυλακίου που έβαλε ήδη μαζί με συγχωριανούς του αυτοκίνητα για να αποτρέψουν στα μηχανήματα να φτάσουν στον χώρο που θα κατασκευαστεί ένα νέο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, μια νέα δομή, κατήγγειλε ότι ετοιμάζεται η κατασκευή μας υποδομής που η χωρητικότητα σε λαθρομετανάστες είναι άγνωστο πόσο θα φτάσει.

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ: Ασφαλίτες συλλαμβάνουν σηκωτό τον Πρόεδρο Φυλακίου Χ.Τυρμπάκη που κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Next Article

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΡΚΙΝΟΣ»…απάντηση στον Ροζάκη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *