Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ: Ασφαλίτες συλλαμβάνουν σηκωτό τον Πρόεδρο Φυλακίου Χ.Τυρμπάκη που κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

No Comments Share:

Η Κυβέρνηση “επιστράτευσε” για άλλη μια φορά την Αστυνομία, προκειμένου να ξεπεράσει τις αντιδράσεις των κατοίκων και να ξεκινήσει την κατασκευή νέας υπερδομής στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.
Πριν λίγη ώρα, όπως βλέπετε και στο συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν σηκωτό τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, που έχοντας δίπλα του λιγοστούς-ΔΥΣΤΥΧΩΣ- μόνο κατοίκους της περιοχής, πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει να περάσουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα.

Μάλιστα, ο κ.Τυρμπάκης όταν πήγαν να τον συλλάβουν σηκωτό οι Ασφαλίτες της Ορεστιάδας, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Χαράλαμπου Ελευθεριάδη που συντόνιζε όλη την επιχείρηση (κρίσεις στην Αστυνομία έρχονται, πρέπει να δείξει στους ανωτέρους του ότι εκτελεί τις εντολές της Κυβέρνησης), κατέρρευσε λέγοντας τους ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Στο πλευρό του Χρήστου Τυρμπάκη και  αδερφή του Κούλα Τυρμπάκη που κατέγραψε σε ζωντανή μετάδοση την σύλληψη του Προέδρου του Φυλακίου, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε άσχημη κατάσταση, με την πίεση του να φτάνει στο 21 και φόβους για την υγεία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

evros-news.gr

Previous Article

¨Καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια για την μείωση της έντασης με την Ελλάδα¨…

Next Article

Άλλα είχε δηλώσει η κυβέρνηση για το ΚΥΤ στον Έβρο και άλλα κάνει…βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *