Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αρνήθηκε να γίνει η Νο 2 γυναίκα του…

No Comments Share:

Σκότωσε ρίχνοντας από το γκρεμό την γυναίκα η οποία αρνήθηκε να γίνει η δεύτερη γυναίκα του

Στην επαρχία Ποζαντλι του νόμου Αδάνων ο Ο.Τ. έριξε στον γκρεμό και ακολούθως συνέτριψε με πέτρα το κεφάλι της Ζελιχα Αρμαγαν (23), επειδή εκείνη δεν θέλησε να γίνει η δεύτερη γυναίκα του. Ο Ο.Τ. και ο πεθερός του ο Χ.Τ. που βρισκόταν δίπλα του την ώρα του περιστατικού, συνελήφθησαν στην Σανλιούρφα, ενώ σχεδίαζαν να φύγουν στη Συρία.

O έγγαμος Ο.Τ. που ζει στην Σανλιούρφα, θέλησε να ζήσει μαζί και με την Αρμαγαν. Εκείνη αρνήθηκε να γίνει η δεύτερη γυναίκα του και κατέφυγε σε συγγενείς της στην Σμύρνη. Ο Ο.Τ. μαθαίνοντας το, μετέβη στην Σμύρνη μαζί με τον πεθερό του τον Χ.Τ. και προσπάθησαν εκεί να την πείσουν. Οι δύο τους ανέβασαν την Αρμαγαν στο αυτοκίνητο και πήραν τον δρόμο για την Σανλιούρφα. Ο Ο.Τ. όταν είδε ότι παρά τις προσπάθειες που έκανε στο δρόμο, αυτή δεν πείθονταν, σταμάτησε το αυτοκίνητο στην περιοχή Βάλι Τσεσμεσι στην επαρχία Ποζαντι των Αδάνων. Εκεί κατέβασε την κοπέλα και την έριξε στον γκρεμό.
Για να ελέγξει όμως αν πέθανε η όχι κατέβηκε κάτω δίπλα της. Εκεί όταν εντόπισε πως δεν είχε πεθάνει ακόμη, την σκότωσε χτυπώντας την με πέτρα στο κεφάλι.
……..

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/kumaligi-kabul-etmeyen-kadin-olduruldu-1722478

21/2/2020

Σχ. : Ο όρος  που χρησιμοποιείται στο τουρκικό κείμενο είναι ο όρος ¨kuma¨. Δεν πρόκειται για ερωμένη, ούτε για δεύτερο γάμο σε διαφορετικό σπίτι. Αλλά για γυναίκα που την φέρνει ο άντρας στο ίδιο το σπίτι μαζί με την πρώτη του γυναίκα !

Previous Article

Συνάντηση τουρκόψυχων ΜΚΟ στην Τουρκία (και από Ελλάδα)

Next Article

Έκκληση του Γ.Γ. του ΟΗΕ για την Ιντλίμπ (και προπαγάνδα μέσω της ορολογίας από την τουρκική ιστοσελίδα)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *