Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Συνάντηση τουρκόψυχων ΜΚΟ στην Τουρκία (και από Ελλάδα)

No Comments Share:

Συναντήθηκαν ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια

Ο Εκτέμ Τζανάλπ-νομάρχης Αδριανούπολης δήλωσε πως ¨Ανατολία, Ρούμελη και Βαλκάνια στην πραγματικότητα είναι κομμάτια του ίδιου συνόλου¨

Ο Τζανάλπ κατά την ομιλία  που έκανε στα εγκαίνια της εκδήλωσης ¨Συνάντηση Αδριανούπολης των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στ Βαλκάνια¨, που διοργάνωσε η Συνομοσπονδία Τούρκων Βαλκανίων-Ρούμελης, ανέφερε πως αυτή την στιγμή, σημαντικό τμήμα του κόσμου που ζει στην Τουρκία, είναι άνθρωποι που μετανάστευσαν από τα Βαλκάνια.

Ο Τζανάλπ ανέφερε πως αυτοί οι άνθρωποι κατά τον ίδιο τρόπο πριν από 600 χρόνια είχαν μεταναστεύσει από την Ανατολία προς τα Βαλκάνια και είπε : Ανατολία, Ρούμελη και Βαλκάνια στην πραγματικότητα είναι κομμάτια του ίδιου συνόλου. Άνθρωποι που ως γεωγραφία αλλά και ως χαρακτήρες είναι κομμάτια του ίδιου συνόλου. Αυτό που διασφαλίζει την ενότητα μας ως άνθρωποι είναι η συνείδηση μας πως είμαστε ένα έθνος, ενώ αυτό που μας συνενώνει και μας χαρακτηρίζει είναι οι κοινές μας αξίες. Στην πραγματικότητα αυτό που μας κάνει αυτό που είμαστε είναι η χιλιόχρονη κληρονομιά¨.

…………………

Η συνάντηση στην οποία μετέχουν ΜΚΟ από Βουλγαρία, Ελλάδα, ¨Μακεδονία¨, Κόσσοβο και Γκαγκαουζία θα λήξει αύριο με την συνέλευση.

https://www.sondakika.com/haber/haber-balkanlarda-faaliyet-gosteren-stk-lar-bulustu-12942441/

21/2/2020

Σχ: Ουσιαστικά πρόκειται για συλλόγους που έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ σχέσεις με την Τουρκία και πάντα λειτουργούν στην κατεύθυνση της πολιτικής της.

 Μάλιστα στο βίντεο διακρίναμε και κάποιον που μοιάζει πολύ με τον Αϊντίν Αχμέτ – πρόεδρο του παράνομου σωματείου Ένωση Τούρκων Δασκάλων δυτικής Θράκης.  

Previous Article

Νοσοκομείο ¨Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν¨ στο Πακιστάν…

Next Article

Αρνήθηκε να γίνει η Νο 2 γυναίκα του…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *