Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ

No Comments Share:

Υπουργός Θρησκευμάτων του Μαυροβουνίου : ¨Η καρδιά μας είναι μαζί με τους Δυτικοθρακιώτες αδερφούς μας¨

dynt-baskanw

Στην σύντομη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Δυτική Θράκη ο υπουργός Θρησκευμάτων του Μαυροβουνίου Ριφάτ Φέιζιτς δήλωσε πως ¨Αγαπά πολύ την δυτική Θράκη, πως έμαθε καλά τα θέματα των Τούρκων της δυτικής Θράκης και ότι η καρδιά του είναι εδώ μαζί με τα αδέρφια του¨

Ο Φέιζιτς μαζί με μια επιτροπή επισκέφτηκε την Ξάνθη στις 18 Απριλίου.Επισκέφτηκαν την εφημερίδα Μιλλέτ και τον σύλλογο Τσινάρ και εκεί ενημερώθηκαν για τις εργασίες του συλλόγου και της εφημερίδας. Στις επισκέψεις του τον υπουργό Θρησκευμάτων του Μαυροβουνίου Ριφάτ Φεϊζίτς, τον συνόδευαν ο Μουχιντίν Μιλιαμί-πρόεδρος της Ισλαμικής Βουλής Μαυροβουνίου και μουφτής της πόλης Μπαρ και ο Ενίς Μπουκόβιτς-μουφτής της πόλης Μπίελο Πόλιε.

Τον Φέιζιτς κατά την επίσκεψη του στην  εφημερίδα Μιλλέτ και τον σύλλογο Τσινάρ, τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου ο Τζεγκίζ Ομέρ και τα μέλη του Δ.Σ. Μπιλάλ Μπουντούρ, Μουράτ Κιοσέ, Τζαβίτ Καραμπιγικλί και Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά.

Ο Ριφάτ Φέιζιτς που είναι συμφοιτητής στην θεολογική με τους  Τζεγκίζ Ομέρ-πρόεδρο του συλλόγου Τσινάρ και τον Γ.Γ του συλλόγου Τζαβίτ Καραμπιγικλί, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις επαφές του στην δυτική Θράκη και ευχήθηκε επιτυχίες στην εφημερίδα.

 

Ο Φέιζιτς είπε πως περνώντας από την Ελλάδα δεν μπορούσε να μην περάσει από την δυτική Θράκη. Ανέφερε πως χάρη στους Δυτικοθρακιώτες φίλους αγάπησε πολύ την δυτική Θράκη, έμαθε από κοντά τα θέματα των Τούρκων της δυτικής Θράκης και ότι η καρδιά του βρίσκεται εδώ με τους αδερφούς του.

Ο Φειζιτς μετά από την σύντομη επίσκεψη του, αναχώρησε από την δυτική Θράκη μαζί με την επιτροπή.

 

 

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=4604

23/4/2016

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *