Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ

No Comments Share:

Το ρατσιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής ετοιμάζεται για δράση σε μειονοτικό χωριό

hrisi-avgi-7-mayista-gokcep

Το φιλοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής που τραβάει την προσοχή με τις ρατσιστικές δράσεις που φτάνουν μέχρι και στην βία, ετοιμάζεται για ογκώδη επίδειξη σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο χωριό Γλαύκη του δήμου Μύκης της Δυτικής Θράκης.

Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι Παναγιώτης Δημητράς στην σελίδα του στο Facebook, κοινοποίησε την επίσημη ανακοίνωση του ρατσιστικού κόμματος που εκπροσωπείται από 17 βουλευτές, εστιάζοντας έτσι στην ευαισθησία του θέματος.

Η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωση της αναφέρει πως ¨H Χρυσή Αυγή θα είναι στο πλευρό των Ελλήνων Πομάκων και στις 7 Μαΐου θα κάνει κάτι που δεν είχε κάνει κανένα κόμμα μέχρι τώρα. Με τους βουλευτές της θα είναι εκεί δίπλα στους Έλληνες Πομάκους, να τους αγκαλιάσουμε με μια μεγάλη ελληνική αγκαλιά ανοίγοντας την ελληνική σημαία¨.

Η είδηση πως το ρατσιστικό και  ξενοφοβικό αυτό κόμμα που ενίοτε καταφεύγει και σε βία σε βάρος των μεταναστών και του όπου μέλη δικάζονται για δολοφονία, ετοιμάζεται για εκδήλωση σε μειονοτικό χωρίο της Δυτικής Θράκης, που μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα, προκάλεσε ανησυχία στον κόσμο της περιοχής. Κόσμος της Γλαύκης που έμαθε για το νέο, δηλώνει πως είναι ενάντιοι σε αυτήν την δράση και ότι αυτή η δράση δεν εξυπηρετεί τίποτε άλλο παρά την ανησυχία στην περιοχή

Στην κοινή γνώμη της μειονότητας γίνονται εκτιμήσεις πως η εν λόγω δράση είναι απολύτως προβοκατόρικη και ότι οι ψύχραιμοι αρμόδιοι θα έπρεπε να πάρουν τα δέοντα μέτρα για την αποτροπή αυτής της προβοκατόρικης δράσης που απειλεί την ειρήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχετικές ανησυχίες του κόσμου της Γλαύκης έχουν τεθεί στον δήμαρχο Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και στον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, τους ειπώθηκε πως οι ρατσιστές είναι ανεπιθύμητοι στο χωριό και ζήτησαν να ληφθουν τα δέοντα μέτρα.

Ο κόσμος της Γλαύκης σαν ξεκάθαρος στόχος του ρατσιστικού κόμματος και η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης στην οποία ανήκει, είναι πολύ ανήσυχοι από αυτές τις εξελίξεις και προσδοκούν από τους εκπροσώπους της μειονότητας με πρώτη την Συμβουλευτική Επιτροπή να ασχοληθούνε.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=4608

25/4/2016

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ

Next Article

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΝΤΣΠΟΡ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΤΖΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *