Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΤΖΙΧΑΤ !

0 σχόλια Share:

 

Κείμενο του ιστολόγιου 21/8/2018

Σήμερα το πρωί στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής, στην μεγαλύτερη προσευχή που γίνεται στο Κουρμπάν Μπαιράμι  πρωτοστάτησε ο ψευδομουφτής Ιμπράημ Σερίφ έχοντας δίπλα του (με το μαύρο κουστούμι)  τον υποπρόξενο Ιμπραήμ Σακλί.

Σε αυτήν την προσευχή λοιπόν παρέστη ως μουεζζίνης (κάτι σαν ψάλτης)  και ο διορισμένος από την προηγούμενη Παρασκευή ως  τοποτηρητής της μουφτείας Κομοτηνής κ. Τζιχάτ ! Δηλαδή ο νόμιμος τοποτηρητής παρέστη στην προσευχή ως βοηθός του ψευδομουφτή !

Αν αυτό δεν είναι ντε φάκτο αναγνώριση τότε τι είναι ; Δεν ξέρουμε αν ο κ. Τζιχάτ το έκανε λόγω τουρκοφρονήματος  η όχι και λίγο μας ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα μετράει.

Και για το αποτέλεσμα αυτό φέρουν βαριά ευθύνη οι κύριοι Καλαντζής, Γαβρόγλου, Τσίπρας και Καμμένος. Όπως και οι Θρακιώτες συνεργάτες τους βεβαίως…

Μάλιστα ο Τζιχάτ το έκανε αυτό πριν ακόμη αναλάβει επίσημα !

Σε μια κανονική κυβέρνηση, αυτό και μόνο θα ήταν επαρκές για την ανάκληση του διορισμού του. Χρόνος υπάρχει, βούληση ανάκλησης υπάρχει;

Περιμένουμε τις αντιδράσεις αυτών στήριξαν αυτή την ντροπιαστική διαδικασία της υποχρεωτικής συνταξιοδότησης των απερχόμενων μουφτήδων….

Previous Article

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21/8/2018

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΗΠΑ: ¨ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fringilla velit, sem, ut efficitur. at risus.