Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21/8/2018

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  21/8/2018

Γράψαμε χτες για την παραχώρηση του τζαμιού Γενί τζαμί στην οποία προέβη ο δήμος Θεσσαλονίκης για να γίνει η προσευχή στο Κουρμπάν Μπαϊράμι. Για να είμαστε δίκαιοι οφείλουμε να πούμε πως δεν πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο το αποφάσισε ο Μπουτάρης, αλλά υπήρξε σχετική γνωμοδότηση από το αρμοδιο τμήμα του υπουργείου Εθνικής Παιδείας (ωωω συγγνώμη απλής Παιδείας, μην είμαστε κι εθνικιστές…) .

Ας δούμε λοιπόν ποιοί παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί στην προσευχή που έγινε εκεί.

Καταρχήν την προσευχή την έκανε ο ιμάμης Αμπντουραχήμ Κουρού. Ο Κουρού έγινε γνωστός πριν από 14-15 χρόνια όταν είχε πρωτοστατήσει στις κινητοποιησεις κατά της δασκάλας-σύμβολο της Ελλάδας Χαράς Νικοπούλου. Από τους στενούς συνεργάτες του ψευδομουφτή Σερίφ είχε και φιλοδοξίες για ψευδομουφτής Έβρου, αλλα αυτές δεν ευοδώθηκαν. Πριν από κάποιο διάστημα εκδιώχθηκε από το χωριό Μεγάλο Δέρειο όπου υπηρετουσε επειδή δεν τον ήθελαν εκεί οι κάτοικοι. Τώρα λοιπόν παρέχει τις υπηρεσίες του στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον προξενόφρονα σύλλογο που έχεi στηθεί εκεί. Αυτός λοιπόν ήταν ο θρησκευτικός λειτουργός σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη. Ποιός τον πληρώνει για τις υπηρεσίες του αυτές αγνοούμε, αλλά παραμένουμε καχύποπτοι…

Πέραν του Kουρού όπως βλέπουμε στην φωτογραφία παρόντες ήταν οι και οι Νετζάτ Αχμέτ-πρόεδρος της τουρκόψυχης GTGB, ο Μεχμετ Σερίφ-προεδρος του συλλόγου Χίλια που φέτος χάρη στην αντίσταση των Αλεβιτών αναγκάστηκαν να κάνουν το πανηγυράκι τους στο …γήπεδο του Κέχρου. Επίσης διακρίνουμε τον κ. Απτί Πενζάλ-εκπρόσωπο του DEB από το Μεγάλο Δέρειο

Να ελπίσουμε πως ήταν η τελευταία φορά που παραχωρήθηκε τζαμί της Θρσσαλονίκης σε ιμάμη μη αναγνωρισμένο από τις νόμιιμες μουφτείες. Αλλιώς ας αρίσει η ελληνική πολιτεία να καλεί απευθείας και τον ψευδομουφτή να κάνει την πορσευχή. Διότι αν συνεχίσουμε έτσι αυτό θα γίνει.

Μετά και από το σημερινό κάζο στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής, μιλώντας με αθλητικούς όρους, μπορούμε να συνοψίσουμε την σημερινή μέρα ως…Τουρκία-Ελλάδα 2-0.

Previous Article

Η κυβερνητική προδοσία καρπίζει

Next Article

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΤΖΙΧΑΤ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *