Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η κυβερνητική προδοσία καρπίζει

1 Comment Share:

Κώστας Καραΐσκος

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η δημόσια συζήτηση για την αντικατάσταση των μουφτήδων και άρχισαν τα όργανα. Στην Κομοτηνή ο τοποτηρητής Τζιχάτ σήμερα, ανήμερα του Κουρμπάν Μπαϊράμ, βρέθηκε στο κεντρικό Εσκί Τζαμί ως μουεζίνης – βοηθός του …τουρκομουφτή Σερήφ Ιμπραήμ, που (υποτίθεται ότι) σφετερίζεται τον τίτλο του! Παρών και ο Τούρκος υποπρόξενος Ιμπραήμ Σακλί. Την ίδια στιγμή στην Θεσσαλονίκη το Γενί τζαμί που τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε ως τέμενος αυτή τη μέρα με φροντίδα των επίσημων μουφτειών (δηλαδή με δικό τους ιμάμη), το πήραν οι προξενικοί. Ως ιμάμης ήρθε ο Α. Κουρού, γνωστός από την κόντρα του με την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου στο Μέγα Δέρειο, ενώ παρέστησαν κι άλλοι γνωστοί τουρκόφρονες, όπως ο πρόεδρος της απαγορευμένης ΤΝΚ Νετζάτ, ο εκπρόσωπος του τουρκοκόμματος DEB κ.α.

Κι αυτά τα απίθανα είναι μόνο τα προεόρτια. Η προδοτική κίνηση της Κυβέρνησης, η αθλιότητα αυτή με την εξωπέταξη των μουφτήδων, θα έχει άμεσα και τραγικά αποτελέσματα σε όλη την τοπική κοινωνία. Στην μουσουλμανική κοινωνία που παραμένει μετριοπαθής δίνεται το σήμα ότι όποιος είναι νομιμόφρων είναι και αναλώσιμος για το κράτος, ενώ οι προξενικοί είναι θέμα χρόνου να κερδίσουν όσα διεκδικούν. Στην δε πλειονοτική κοινωνία η ανεπάρκεια του όποιου τοποτηρητή θα απαξιώσει τον θεσμό της μουφτείας και όταν ένας άλλος Καλπαδάκης – Γαβρόγλου – Δενξερωγώ παραδώσει και τα κλειδιά της Θράκης στην Τουρκία δεν θα υπάρχει κανείς για να τον φτύσει.

FACEBOOK 21/8/2018

Σχ: Αύριο το πρωί πρέπει να ανακληθεί η τοποθέτηση του Τζιχάτ ως τοποτηρητή. Αύριο !

Previous Article

KOΡΥΦΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ : ¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ¨

Next Article

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21/8/2018

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Το Υπουργείο Παιδείας υπό τον Γαβρόγλου, είναι απόλυτα ανεπαρκές να χειριστεί θέματα της Μουσουλμανικής Μειονότητας. Έτσι ο Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζής, έχει αποδειχθεί ανεξέλεγκτος ενορχηστρωτής των σαρωτικών αλλαγών στο θέμα των Μουφτήδων. Ο Τζιχάτ είναι γνωστός οσφυοκάμπτης μπροστά στον Καλαντζή. Οι άλλες παράμετροι, όπως ο παράγοντας διείσδυσης του τουρκικού προξενείου στην Ελλάδα και στην Θράκη, λόγω της ανικανότητάς τους, είναι θέμα που τους αφήνει αδιάφορους. Και πάντοτε στα ελληνοτουρκικά δεν μπορεί να παραλείπεται το τραγικό συμβάν, ότι διπλωματικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού είναι ένας διπλωμάτης που έχει σύντροφό του την Νο 3 της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, ενώ κάποιοι ψιθυρίζουν ότι είναι το αφεντικό της ΜΙΤ στην Ελλάδα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *