Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΗΠΑ: ¨ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

No Comments Share:

 

Σκληρός στο μπαϊράμι ο Ερντογαν : Η επίθεση στην οικονομία δεν διαφέρει από την επίθεση στο εζάν και στην σημαία

Ο ΠτΔ Ταγίπ Ερντογαν στο μήνυμα που απεύθυνε για Κουρμπάν Μπαιράμ, κάνοντας αναφορά στο Ματζικέρτ, στην 30η Αυγούστου και στην 15η Ιουλίου αναφέρει πως ¨Η επίθεση που γίνεται κατά της οικονομίας μας, δεν έχει καμία διαφορά από επιθέσεις που γίνονται απευθείας κατά του εζάν και της σημαίας μας.

Στο μήνυμα που απεύθυνε ο Ερντογάν για το Μπαϊράμι που αρχίζει αύριο, υποστηρίζει πως οι αμερικανικές κυρώσεις που εφαρμόζονται κατά της Τουρκίας, συνιστούν ¨οικονομικό πόλεμο¨.

Στο μήνυμα του θυμίζει πως η τελευταία μέρα του Μπαϊραμιού είναι η 947η επέτειος της νίκης του Ματζικέρτ , αναφέρει πως ¨Με την ίδια επιμονή, αποφασιστικότητα και οξυδέρκεια, αντιμετωπίσαμε κάθε επίθεση που έγινε στο εζάν και στην σημαία μας που αποτελούν τα σύμβολα της ελευθερίας μας¨ όπως και ότι η  νίκη της 30ης Αυγούστου υπήρξε μια από τις εκφράσεις της στήριξης προς την πατρίδα¨

Ο Ερντογάν ανέφερε πως ο λαός στις 15 Ιουλίου έδειξε πως ακόμα και με τίμημα την ζωή του έχει την αποφασιστικότητα να διαφυλάξει την περιουσία του και είπε: ¨ Η επίθεση που γίνεται κατά της οικονομίας μας, δεν έχει καμία διαφορά από επιθέσεις που γίνονται απευθείας κατά του εζάν και της σημαίας μας. Ο στόχος είναι ο ίδιος. Να γονατίσουν και να αιχμαλωτίσουν το τουρκικό έθνος και την Τουρκία. Είμαστε ένα έθνος που αντί να σκύψει τον λαιμό, προτιμά να του πυροβολήσουν τον λαιμό. Αυτοί οι οποίοι δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν την κατάρρευση της Τουρκίας με τρομοκρατικές οργανώσεις, με τις συμμορίες μέσα μας και με χίλια μύρια τεχνάσματα, αν νομίζουν πως θα το πετύχουν με την ισοτιμία του συναλλάγματος , σύντομα θα δούνε πως κάνουν λάθος.

…………………

Erdoğan bayramda da sert: Ekonomimize saldırı, ezana, bayrağa saldırıdan farksız

20/8/2018

Σχ: 30η Αυγούστου είναι η επέτειος της νίκης του Κεμάλ κατά του ελληνικού στρατού το 1922 στην Μικρά Ασία.

Και το Ματζικέρτ είναι μια από τις ιστορικές ήττες των Βυζαντινών που χάρη στην διχόνοια τους κατάφεραν να ηττηθούν από ένα σπάνιο πραγματικά ηγέτη τον Αλπ Αρσλάν. Μετά από εκείνη την ήττα, άνοιξε η Μ.Ασία για την είσοδο των Σελτζούκων. Τα τελευταία χρόνια η επέτειος της νίκης αυτής προβάλλεται ιδιαίτερα από το καθεστώς Ερντογάν.

Previous Article

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΤΖΙΧΑΤ !

Next Article

Πόσο ψέμα και διαστρέβλωση μπορεί να χωρέσει στην ιστορία της σκοτεινής δεκαετίας του ’60

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *