Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

No Comments Share:

Ολοκληρώθηκε η παράδοση της έκτασης της Χαλασμένης Εκκλησίας

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα έγινε για την επισκευή της 1800 ετών εκκλησίας –γνωστής ως χαλασμένης εκκλησίας- που βρίσκεται στο νησάκι Καμερίγιε στα ανοιχτά του κέντρου τουρισμού των Μούγλων του χωριού Σελιμγιέ, από το οποίο πάς με σκάφος.

Ολοκληρώθηκε η απόδοση των εκτάσεων που ανήκαν στο υπουργείο Οικονομικών και στο υπουργείο Δασών και Υδάτινων Πόρων. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαρμαρίδας Μεχμέτ Μπαϊσάλ δήλωσε : ¨ Με δαπάνη περίπου 1 εκ.λιρών όταν θα ολοκληρώσουμε τις εργασίες περιβάλλοντος και την επισκευή της εκκλησίας στην αρχική της μορφή, θα αποτελέσει ένα δεύτερο σπίτι Παναγίας. (σχ : εννοεί πως θα αποτελέσει έναν νέο πόλο τουριστικής έλξης σαν το υποτιθέμενο σπίτι της Παναγίας στο Σέλτζουκλου).

Άρχισαν από το Εμπορικό Επιμελητήριο Μαρμαρίδας οι εργασίες για την απόδοση στον τουρισμό της 1800 ετών εκκλησίας που βρίσκεται στα ανοιχτά των γνωστών για τις θάλασσες τους περιοχών Μποζμπουρούν και του χωριού Σελιμγιέ, σε απόσταση 11 μιλίων από την Σύμη και 25 μιλίων από την Ρόδο.

…………….

Πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν 22/5/2013

Previous Article

ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ 22.00-06.00 !

Next Article

ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *