Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ 22.00-06.00 !

No Comments Share:

Μετά τις 22.00 απαγόρευση πώλησης αλκοόλ !

Η πολυσυζητημένη πρόταση των βουλευτών του ΑΚΡ για απαγόρευση του αλκοόλ, πέρασε από την βουλή. Σύμφωνα με την πρόταση νόμου θα απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ στις ώρες 22.00 έως 06.00.

Βροχή αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απαγόρευση του αλκοόλ από την κυβέρνηση του ΑΚΡ. Ταραχή προκάλεσαν οι απαγορεύσεις σοκ σχετικά με το αλκοόλ και στο twitter

Να μερικά από τα σχετικά μηνύματα στο twitter :

Τι ωραία έκαναν να ξεχαστεί το Ρεϊχανλί με αυτήν την απαγόρευση για το αλκοόλ.

Είναι διπλοπροσωπία και έλλειψη ειλικρίνειας να υπερασπίζονται με δικαιολογίες για την υγεία την απαγόρευση του αλκοόλ, όταν η ετήσια κατανάλωση στην χώρα μας βρίσκεται στο 1/10 της αντίστοιχης ευρωπαϊκής.

………….

Απαγόρευση αλκοόλ, αστυνομική βία, Ρεϊχανλί, ΤΗΥ…η επικαιρότητα φαίνεται να έχει πολλά θέματα, αλλά από πίσω κρύβεται η ίδια νοοτροπία.

Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην απαγόρευση των κεμαλιστών για το τουρμπάνι, με την απαγόρευση του αλκοόλ από το ΑΚΡ. Και να μην μιλήσει κανείς για λόγους υγείας.

…….

Σύμφωνα με την πρόταση που έγινε δεκτή, απαγορεύονται οι διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες αλκοολούχων ποτών. Δεν θα μπορούν να γίνονται καμπάνιες και παρουσιάσεις που προωθούν την χρήση αυτών των προϊόντων. Για τα αλκοολούχα ποτά θα μπορούν μόνο να οργανώνονται εκθέσεις διεθνούς επιπέδου καθώς και σχετικές επιστημονικές δημοσιεύσεις και δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την είδηση από το Anka, αυτός που παράγει, εισάγει, ή διακινεί αλκοολούχα ποτά, δεν θα μπορεί να είναι χορηγός σε καμία εκδήλωση. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν άδεια πώλησης αλκοόλ, θα δύνανται για λόγους σέρβις να χρησιμοποιούνε στα σχετικά υλικά την φίρμα ή τον λογότυπο αλκοολούχων ποτών. Δεν θα περιλαμβάνονται εικόνες που ενθαρρύνουν την χρήση αλκοόλ, σε σίριαλ, ταινίες και βίντεο κλιπ που δημοσιεύονται στην τηλεόραση.

Δεν θα επιτρέπεται η λιανική πώληση οινοπνευματωδών ποτών στις ώρες 22.00 έως 06.00.

…………

Haber.sol.org 24/5/2013

Previous Article

11 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *