Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ…

No Comments Share:

Οι συμμορίες συγκεντρώθηκαν πάλι στο Άντεπ : Η μέσω Τουρκίας γραμμή τροφοδοσίας στο Μέτωπο Νούσρα

2014-11-30t174403z_1982947685_gm1eac104gz01_rtrmadp_3_syria-crisis

72 συμμορίες που πολεμάνε στην Συρία συγκεντρώθηκαν στο Γκαζιάντεπ και συνέστησαν μια νέα ¨στέγη¨. Σε αυτή την στέγη κυριαρχούν οι ισλαμιστές. Από την άλλη ο έλεγχος των εκ Τουρκίας γραμμών τροφοδοσίας πέρασε εντελώς στα χέρια της οργάνωσης Μέτωπο Νούσρα.

72 ένοπλες ομάδες που πολεμάνε στην Συρία κατά του Μπασάρ Άσαντ συγκεντρώθηκαν στο Γκαζιάντεπ.

Σύμφωνα με το κείμενο από την ιστοσελίδα McClatchy DC, οι συμμορίες συνέστησαν το ¨Επαναστατικό Διοικητικό Συμβούλιο¨. Ορίσθηκε επίσης και το 17μελές διοικητικό Συμβούλιο του φορέα αυτού.

Σύμφωνα με την είδηση αυτή όμως, στο Δ.Σ. οι θέσεις που κατέλαβαν οι ¨μετριοπαθείς¨ είναι μόνο 6 ή 7.

Στην τριήμερη συνεδρίαση ο εκπρόσωπος των ¨μετριοπαθών¨ ο Μουχάμεντ Χάλλακ, κατηγόρησε την Αχράρ-ου-Σαμ πως κατέλαβε περισσότερες έδρες από όσες δικαιούνταν.

Είναι γνωστό πως ο Εμπού Χαλίντ Ελ Σούρι-ηγετικό στέλεχος της Αχράρ-ου-Σαμ, ήταν εκπρόσωπος του ηγέτη της Αλ Κάιντα Αϊμάν Ελ Ζαουάχρι.

¨ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ¨

Ο Μουχάμεντ Χάλλακ δήλωσε πως σύμφωνα με το ¨Έγγραφο Οκτωβρίου¨ που έγινε αποδεκτό από τον νέο αυτό φορέα, όταν ανατραπεί ο Μπασάρ Άσαντ θα ιδρυθεί  μια ισλαμική κυβέρνηση.

Ο Χάλλακ δήλωσε πως σύμφωνα με το κείμενο, δεν προβλέπεται να γίνουν ¨ελεύθερες εκλογές¨ και ότι οι ομάδες του συνασπισμού αυτού δεν πιστεύουν στις ¨δημοκρατικές αξίες¨.
Ο ηγέτης αυτής της ένωσης ο Χασάν Ελ Ντουγέμ δήλωσε πως κάθε ομάδα που δεν θα μπορεί να στείλει στον συνασπισμό τουλάχιστον 100 μαχητές θα παύει να αποτελεί και μέλος της ένωσης

Αναφέρεται πως ο φορέας αυτός ιδρύθηκε μετά από τις κριτικές που ακούγονταν πως ¨η συριακή αντιπολίτευση δεν εκπροσωπεί το πεδίο¨.

Το κέντρο όμως του συνασπισμού δεν θα βρίσκεται στην Συρία, αλλά στην Τουρκία.

Η ΝΟΥΣΡΑ ¨ΤΕΛΕΙΩΣΕ¨ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ

Το Μέτωπο Νούσρα που είναι ο συριακός κλάδος της Αλ Κάιντα, την ώρα που συνεχίζει την προέλαση του στο Ίντλιμπ, επεκτάθηκε και στην Χάμα.

Το Μέτωπο Νούσρα επιτέθηκε στην Ταξιαρχία Ενσάρ στο Ίμπλιντ. Τα μέλη της Ταξιαρχίας Ενσάρ που μετείχαν σε κρυφό πρόγραμμα της CIA και είχαν πάρει όπλα από τις ΗΠΑ, παραδόθηκαν στην Νούσρα και παρέδωσαν τα όπλα τους στην οργάνωση Αχράρ-ου-Σαμ.

…………….
Haber.sol.org  1/12/2014

Σχ : Το διεθνές σκυλολόι με πρωταγωνιστές ΗΠΑ και Τουρκία διαλύουν μια χώρα, απλά και μόνο επειδή δεν υπάκουε στις εντολές τους. 

Previous Article

H MΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ¨ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΝΟΤΗΤΑΣ¨

Next Article

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *