Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ…

No Comments Share:

Έκτακτη εξέλιξη στην έρευνα  Χραντ Ντινκ

281120141746066494178_2

Ο πρώην διοικητής της μονάδας πληροφοριών της αστυνομίας Κωνσταντινούπολης Αλή Φουάτ Γιλμαζέρ, ο οποίος κατά την επιχείρηση της 22/7 είχε προφυλακιστεί κατηγορούμενος για ¨παράνομες υποκλοπές¨, κλήθηκε τώρα να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου στην έρευνα σχετικά με την δολοφονία του Αρμένιου δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ. Σύμφωνα με το έγγραφο που του απευθύνει ο εισαγγελέας Τρομοκρατίας και Οργανωμένου Εγκλήματος Κωνσταντινούπολης Ντογάν, ζητά να μεταφερθεί την επόμενη εβδομάδα στο δικαστικό μέγαρο Τσαλαγιάν στην Κωνσταντινούπολη, ο προφυλακισμένος στις φυλακές Σηλυβρίας Γιλμαζέρ.

Ο δράστης Σαμάστ αυτή τη φορά καλείται με την ιδιότητα του ¨μάρτυρα¨

Η εισαγγελία κάλεσε για κατάθεση και τον Ογούν Σαμάστ, ο οποίος έχει τιμωρηθεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 22 ετών και 10 μηνών για τα αδικήματα της ¨δολοφονίας εκ προθέσεως¨ και της ¨παράνομης οπλοφορίας¨.

Είχε κληθεί για κατάθεση και ο Τζελαλετίν Τσερράχ

Ο εισαγγελέας Γιουσούφ Χακί Ντογάν που ερευνά την δολοφονία του Ντίνκ, έχει καλέσει ήδη για κατάθεση 9 κρατικούς λειτουργούς με την ιδιότητα του υπόπτου, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Κωνσταντινούπολης Τζελαλετίν Τσερράχ, ο πρώην αντινομάρχης Κωνσταντινούπολης Εργκιούν Γκιουγκιόρ και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πληροφοριών Κωνσταντινούπολης  Αχμέτ Ιλχάν Γκιουλέρ.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης τον περασμένο Σεπτέμβριο, επέτρεψε την διεξαγωγή έρευνας σε βάρος 9 κρατικών λειτουργών, μεταξύ των οποίων και ο Τζελαλετίν Τσερράχ.

DHA  28/11/2014

 Σχ :

8,5 χρόνια χρειάστηκε να περάσουν από την δολοφονία του Αρμένιου δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ για να επιτρέψει το τουρκικό κράτος να διεξαχθεί έρευνα (!) σε βάρος των εμπλεκόμενων κρατικών λειτουργών. Ως τώρα ο μόνος που έχει πληρώσει σοβαρό τίμημα για το φόνο είναι οι φυσικός αυτουργός, ο ¨χρήσιμος ηλίθιος¨ Ογούν Σαμάστ που έκανε την ¨δουλειά¨ των  άλλων και τώρα πληρώνει την δολοφονική βλακεία του. 

Η ποινική διαδικασία σε βάρος αυτού του  ¨συμπαθητικού¨ τουρκόμπατσου προφανώς κινήθηκε λόγω της εμπλοκής του στην επιχείρηση διαλεύκανσης των δωροδοκιών των μελών του ΑΚΡ. Μόλις δηλαδή είπε να κάνει την δουλειά του σωστά, ανασύρθηκε και το σκοτεινό παρελθόν του.Έπεσε σε δυσμένεια και αμέσως άνοιξαν τα ¨παλιά τεφτέρια¨σε βάρος του…   

Previous Article

ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ…

Next Article

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *