Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H MΑΥΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ¨ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΝΟΤΗΤΑΣ¨

No Comments Share:

WSJ: HΠΑ και Τουρκία βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για ουδέτερη περιοχή και Ιντζιρλίκ

2014-11-26t125217z_307053079_lm2eabo146201_rtrmadp_3_photographers-story-poy2014

Η εφημερίδα Γουόλ Στριτ Τζόρναλ (WSJ)  υποστηρίζει πως HΠΑ και Τουρκία βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την σύσταση ασφαλών περιοχών εντός της Συρίας, όπως και για την χρήση της αεροπορικής βάσης του Ιντζιρλίκ.

Η εφημερίδα αναφέρει πως στο τέλος της συμφωνίας οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι του συνασπισμού κατά της ISIS θα μπορούν να χρησιμοποιούν βάσεις στην Τουρκία. Μεταξύ αυτών των βάσεων, αναφέρεται ιδιαίτερα αυτή του Ιντζιρλίκ.

Η εφημερίδα γράφει πως σε ένα άλλο σημείο της συμφωνίας αναφέρεται πως τα συμμαχικά κράτη θα ιδρύσουν μια ασφαλή περιοχή στην Συρία στην οποία οι πρόσφυγες και οι ¨αντιπολιτευόμενοι¨ θα προστατεύονται από τις αεροπορικές επιθέσεις της Συρίας.  

Στην είδηση καταγράφεται πως παρά την πρόταση της Τουρκίας για την δημιουργία μια πλατιάς και επίσημης ¨ζώνης απαγόρευσης πτήσεων¨, προβλέπεται η ίδρυση μιας ασφαλούς περιοχής στα τουρκοσυριακά σύνορα, περιοχή που θα διασφαλίζει την εκπαίδευση των αντιπολιτευομένων αλλά και θα εγγυάται τις γραμμές προμήθειας τους.

Η WSJ αναφέρει πως ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, θα σταλεί στην κυβέρνηση Άσαντ μια ¨σιωπηλή προειδοποίηση¨ να μείνει μακριά από τις ασφαλείς περιοχές. Και αν η προειδοποίηση δεν ληφθεί υπόψη, τότε θα υπάρξουν ¨αντίποινα¨.

Η είδηση αναφέρει πως για την νομιμοποίηση της χρήσης των βάσεων, η Άγκυρα θα προβάλλει στα Ηνωμένα Έθνη το δικαίωμα της ¨αυτοάμυνας¨.

Haber.sol.org  1/12/2014

Σχ : Προφανώς επειδή οι τζουτζέδες που π0λεμούν τον Άσαντ είναι ανεπαρκείς, μπαίνουν τα μεγάλα μέσα. Θα ιδρύσουν λέει ¨ασφαλείς περιοχές¨τις οποίες οι ΗΠΑνθρωποι και οι κολαούζοι τους θα τις προστατεύουν από τον κακό Άσαντ.  Και όλα αυτά σε μια ξένη και ανεξάρτητη χώρα

Democracy… 

Previous Article

ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Next Article

ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *