Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

1 Comment Share:

…………….

Η Βουλγαρία κλιμάκωσε στο ανώτατο επίπεδο τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα με την Τουρκία, για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο ενός πιθανού κύματος προσφύγων. Μετά από την ομαδική κινητοποίηση προσφύγων στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ συγκάλεσε σήμερα έκτακτη σύσκεψη με τον υπουργό Εσωτερικών Μλάντεν Μαρίνοφ και με αξιωματικούς της συνοριοφυλακής.  Ο δε υπουργός Αμύνης Καρατσάνοφ, δήλωσε πως ο στρατός είναι  έτοιμος να αντιμετωπίσει ένα πιθανό κύμα προσφύγων.

Ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ ανέφερε πως έχει μειωθεί 96% η ροή μεταναστών προς την Ευρώπη, πως σύντομα έχει εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο και πρόσθεσε : ¨ Διακόψαμε την οδό των Βαλκανίων για την παράνομη μετανάστευση. Τα σύνορα με την Τουρκία τα φυλάμε καλά, η συμφωνία για τους πρόσφυγες λειτουργεί καλά, αλλά τα προβλήματα με την Ελλάδα συνεχίζονται. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ κοντά στην Βουλγαρία και πρέπει να αυξήσουμε τα μέτρα μας¨.  Ο Μπορίσοφ ανέφερε πως έστειλε δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής στα σύνορα, πως έχουν συγκεντρωθεί επίσης στρατιώτες και όπλα και πρόσθεσε πως θα υπάρξει επιστράτευση για να αποτραπεί η είσοδος του κύματος μεταναστών στην χώρα. Ο Μπορίσοφ έδωσε εντολές να ελέγχονται τα στρατόπεδα μεταναστών στην χώρα, οι μονάδες ασφαλείας και οι συνοριακές ομάδες να ενημερώνουν  σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και είπε πως αν υπάρξει ανάγκη θα σταλούν στα σύνορα με την Ελλάδα ειδικές δυνάμεις του στρατού.

¨ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ 3.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ¨

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Αμύνης Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, δήλωσε πως ο στρατός είναι έτοιμος να αντισταθεί ενάντια σε ένα πιθανό προσφυγικό κύμα. Ο Καρακατσάνοφ δήλωσε πως σε περίπτωση που αυτό το προσφυγικό κύμα ξεκινήσει από την Ελλάδα για να περάσει προς τη Δυτική Ευρώπη στις πρώτες 24 ώρες θα σταλούν στα σύνορα 1.200 στρατιώτες και λίγο αργότερα 3.000 στρατιώτες.
……………..

https://www.sondakika.com/haber/haber-bulgaristan-gocmen-akinina-karsi-turkiye-sinirina-11929424/

9/4/2019

Σχ: Εμείς κάνουμε τίποτε στα σύνορα ή μήπως ούτε η ξηρά δεν έχει σύνορα ; 

Previous Article

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΔΗΜΑΡΧΟΣ : ¨ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Αυτός τώρα είναι στ’ αλήθεια Σαρακατσάνος ή μας δουλεύει όλους;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *