Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

No Comments Share:

Τους δύο χιλιάδες έχουν ξεπεράσει οι μετανάστες που συγκεντρώθηκαν στην Αδριανούπολη

Με αναρτήσεις του τύπου ¨Η Τουρκία θα ανοίξει τις συνοριακές πύλες¨ στην σελίδα ¨Ταξίδι Ελπίδας προς Αδριανούπολη¨, παράνομοι μετανάστες, συνέρρευσαν στην Αδριανούπολη ώστε να περάσουν ομαδικά προς την Ελλάδα.
Ξεπέρασαν τις δύο χιλιάδες οι μετανάστες που συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες στην Αδριανούπολη. Ο αστυνομικός διευθυντής Αδριανούπολης Αλή Κεμάλ Κούρτογλου, ανέφερε πως γίνονται προβοκατόρικες αναρτήσεις και δήλωσε πως ¨Είδαμε πως έγιναν προβοκατόρικες αναρτήσεις πως οι παράνομοι μετανάστες θα γίνουν δεκτοί στην Ευρώπη και πως για αυτό κατευθύνθηκαν προς την περιοχή μας. Τέτοια κατάσταση δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει.¨

Σε λογαριασμούς αραβόφωνων και μαροκινών λαθρομεταναστών που ζούνε στην Τουρκία γίνονται εκκλήσεις  ¨Να συγκεντρωθούμε στην Αδριανούπολη, θα βαδίσουμε προς την Ευρώπη¨.

……………

Τις τελευταίες μέρες σε ελέγχους που κάνουν ομάδες της αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής, συνέλαβαν πάνω από 2.000 λαθρομετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων κατάγονται από το Ιράν και το Αφγανιστάν.

………………

Αναφέρεται πως σε λογαριασμό με την επωνυμία ¨Ταξίδι Ελπίδας προς Αδριανούπολη¨, οι διαχειριστές αναφέρουν πως η ημερομηνία συγκέντρωσης αναβλήθηκε για τις 15 Απριλίου. Στην ανάρτηση γίνεται έκκληση στους μετανάστες ¨Να συγκεντρωθούμε στις 15 Απριλίου στην Αδριανούπολη, να στήσουμε σκηνές, θα βαδίσουμε προς την Ευρώπη¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-edirne-ye-akin-eden-gocmenlerden-yakalananlarin-11933028/

9/4/2019

Previous Article

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ SU-35 !

Next Article

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *