Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ : ¨ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ¨ !

0 σχόλια Share:

Δήμαρχος του CHP στο Μπόλου δήλωσε: ¨Δεν θα δοθεί βοήθημα σε ξένους από τον προϋπολογισμό του δήμου¨

Ο Τανζού Οζτζτάν υποψήφιος με το CHP που εξελέγη δήμαρχος στο Μπόλου, απαγόρευσε κάθε είδους βοήθημα σε αλλοδαπούς που ζούνε στην πόλη του.

Ο Οζτζάν που κατά την προεκλογική του καμπάνια είχε υποσχεθεί  ¨να μην βοήθεια σε είδος και σε μετρητά σε ξένους¨ , μόλις έκατσε στην πολυθρόνα του δημάρχου, έγραψε επίσημο το πρώτο επίσημο έγγραφο του προς την Διεύθυνση Πολιτισμού και Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου.

Στο έγγραφο αναφέρονται τα εξής: ¨Στους αλλοδαπούς που ζούνε στην χώρα μας, υπό την επωνυμία ¨Βοήθεια Κοινωνικής Ενσωμάτωσης¨, δίνονται βοηθήματα σε είδος και σε μετρητά από το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων του ΟΗΕ, από την Ερυθρά Ημισέληνο και από το υπουργείο Οικογένειας-Εργασίας & Κοινωνικών Υπηρεσιών . Για αυτό παρακαλούν να γίνουν τα δέονται ώστε οι αλλοδαποί που ζούνε στην πόλη μας να μην έχουν βοήθεια σε είδος ή σε μετρητά από την Διεύθυνση Πολιτισμού και Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου μας¨.

¨Όλοι ανησυχούν¨

Ο Οζτζάν μετά από αυτή την εντολή, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε πως 200 δις. λίρες έχουν πάει σε Σύριους, που λένε πως ήρθαν σαν μουσαφίρηδες¨, πως ο ίδιος ερεύνησε λεπτομερώς αυτό το θέμα και είπε ότι οι Σύριοι παίρνουν χρήματα από την Κοινωνική Αλληλεγγύη, από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, από την Ερυθρά Ημισέληνο και από τον δήμο.

Ο δήμαρχος του CHP ανέφερε πως έχει πει στους ψηφοφόρους πως ¨Αυτό έχει φτάσει σε ασήκωτο πια επίπεδο. Επί 7 έτη τους συντηρούμε. Τους δίνουμε από τα τρόφιμα των παιδιών μας. Εγώ δεν εμπλέκομαι στους άλλους φορείς που βοηθάνε, δεν έχω τέτοια αρμοδιότητα, αλλά από τον προϋπολογισμό του Μπόλου δεν θα δοθεί ούτε ένα λεπτό σε Σύριους¨ και πρόσθεσε πως όλοι στην χώρα ανησυχούν από αυτή την κατάσταση.

…………….

Δεν θα τους δώσω άδεια λειτουργίας καταστήματος στον δήμο Μπόλου. Θα αρνηθώ. Να πάνε αν μπορούν να πάρουν άδεια από τα δικαστήρια. Διότι δεν θέλω να εγκατασταθούν στο Μπόλου και στην Τουρκία. Κρίμα δεν είναι;  Οι δικοί μας οι έμποροι πρέπει να κάνουν εγγραφές σε 10 σημεία, να πληρώνουν παντού χρήματα, να πάνε στην εφορία, στο επιμελητήριο, στον δήμο, ενώ αυτούς δεν τους ρωτά κανείς τίποτε. Το λέω παντού αυτό : ¨Η φιλοξενία αυτή παρατράβηξε¨.

Bolu’nun CHP’li başkanı: Yabancılara belediye bütçesinden yardım yok

8/4/2019

Previous Article

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

Next Article

Εθνική αναισθησία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!