Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

BELBEY LTD – Η ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

No Comments Share:

 

Ο πρόεδρος του κόμματος CHP Kεμαλ Κιλιτσντάρογλου σε ομιλία που έκανε στην κοινοβουλευτική του ομάδα, υποστήριξε πως συγγενείς του προέδρου της δημοκρατίας και του κόμματος ΑΚΡ Ταγίπ Ερντογάν, μετέφεραν χρήματα σε εταιρία της μιας στερλίνας που ιδρύθηκε στην Νήσο του Ανθρώπου, περιοχή που βρίσκεται στην θάλασσα της Ιρλανδίας και υπάγεται στις Βρετανικές νήσους.
………………
Ο Κιλιστάντογλου είπε :
4 Ιανουαρίου 20012.  Ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογαν στέλνει 2.300.000 δολάρια. Για αυτά τα χρήματα τα μηνύματα Swift βρίσκονται στα χέρια μας. Τότε είπα πως αυτό δεν με πείθει χρειαζόμαστε τα decontu των τραπεζών . Αυτά εδώ λοιπόν είναι τα decontu. Θα πούνε τώρα πως αυτά τα έγγραφα είναι πλαστά. Αυτά όμως είναι επίσημες εγγραφές της τράπεζας. Στις εγγραφές αναφέρονται και οι εταιρίες του εξωτερικού. Δεν χρειάζεται να διαφεύγεις δεξιά και αριστερά. Εάν είσαι έντιμος άνθρωπος θα πράξεις αυτό που πρέπει.  Εάν εγώ έχω κάποιο κουσούρι, πες το. Αλλά εσείς τα κόβετε πολλά και μετά παίρνουν τα παιδιά τους και πάνε στο εξωτερικό.  Εγώ το απέδειξα αυτό που είχα πει, για πες τώρα ποιος είναι ο άθλιος ;
Ξέρεις τον φόρο που μπαίνει στο μαζούτ ε ; Εσύ λοιπόν παίρνεις αυτά τα χρήματα, τα παιδιά σου, ο γαμπρός σου, τα πεθερικά, τα βγάζουν στο εξωτερικό και μετά ο Κιλιτσντάρογλου να βάλει ταινία στο στόμα του και να μην μιλήσει. Μα μπορώ να το κάνω αυτό; Όποιος σωπαίνει  απέναντι στην αδικία είναι σατανάς. Για αυτό δεν το κάνω. Ελπίζω πως ο κ.Ερντογάν να έχει δίπλα του γιατρό και να με ακούει συνοδεία γιατρού.
…………….
Τις οφσόρ τις λένε φορολογικούς παράδεισους. Στην Τουρκία για να μην πληρώσουν φόρους τα παιδιά των αγάδων στήνουν εταιρίες εκεί. Και υποβάλλαμε αίτημα να ερευνηθούν αυτές οι εταιρίες και το αρνήθηκαν.
………………..
Στις 17/11/2017 στο Τσόρουμ υπέβαλλα κάποιες ερωτήσεις Διαβάζω πάλι την ερώτηση: «Τα παιδιά σου, τα πεθερικά σας, ο γαμπρός σου, ο αδερφός του, ο πρώην διευθυντής του γραφείου σου, ξέρεις αν έστειλαν εκατομμύρια δολάρια σε μια εταιρία στους φορολογικούς παράδεισους;»   Εάν είσαι όπως διατείνεσαι εγχώριος και εθνικός, θα απαντήσεις σε αυτό, αλλά το διάστημα πέρασε και ούτε κιχ ακούστηκε.  Να βγεις να πεις εάν είσαι ενήμερος για αυτά ή όχι. Μια μέρα μετά θα βγεις και θα πεις « Υπέβαλλα αγωγή 1,5 εκ κατά του Κιλιτσντάρογλου».  Α πόσο φοβήθηκα δεν ξέρεις, μα είτε κάνει είτε όχι μήνυση, ζητώ μια απάντηση σαν άνθρωπος στο ερώτημα μου.  Προφανώς κύριε με ακούς. Να έχεις και έναν γιατρό δίπλα σου. Αγαπητέ Ερντογάν ρωτάω κάτι ακόμη. Πότε, που και για ποιόν ξόδεψες 30 δις δολάρια ; Να εξηγήσω εν ολίγοις την ιστορία. Στις 1/8/2011 στην Νήσο του Ανθρώπου συστήνεται μια εταιρία. Ένα μέρος πιο μικρό από τις επαρχίες μας. Η εταιρία Belbey LTD. Με επικύρωση από συμβολαιογράφο.
H εταιρία αυτή κάνει συνεδρίαση του Δ.Σ. Το Δ.Σ. της απαρτίζεται από ένα άτομο που ονομάζεται Σιντκί Αγιάν. Να σας δώσω και την διεύθυνση του στο Σάργιερ. Έχουμε τα στοιχεία του. Το κεφάλαιο της εταιρίας είναι 1 στερλίνα. Καταχωρημένα αυτά στις επίσημες εγγραφές του κράτους της Νήσου του Ανθρώπου.  Μετά από κάποιο διάστημα έβαλαν τον Σιντκί Αγιάν να παραδώσει την εταιρία αυτή στον Κασίμ Οζτάς.

Ρωτάω λοιπόν τον Ερντογάν. Ποιος είναι ο Σιντκί Αγιάν, τον γνωρίζεις ; Να είσαι σίγουρος πως τον γνωρίζεις. Όλα τα έγγραφα αυτής της εταιρίας  είναι στα χέρια μας. Ο γαμπρός σου λοιπόν στέλνει σε αυτή την εταιρία 2,5 εκ. $, στην εταιρία Belbey. O αδερφός του στέλνει 2,5 εκ. $. Για ποιο λόγο στέλνουν αυτά τα χρήματα σε μια εταιρία της μίας στερλίνας ; Ο Μουσταφά Ερντογάν στέλνει 1.250.000 $. , ο Μουσταφά Γκιουντογάν στέλνει 1.250.000 $ , ο πεθερός ο Οσμάν Κετεντζί στέλνει 1.250.000 $.¨

 

¨ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ¨

Ο Κιλιτσντάρογλου είπε πως ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν έστειλε σε αυτή την εταιρία 1.450.000 $ και αργότερα τον Ιανουάριο του 2012 έστειλε 2.300.000 $ και συνέχισε λέγοντας:

¨Για όλα αυτά διαθέτουμε και τα μηνύματα swift. Θα μου πείτε τι είναι αυτά τα μηνύματα swift. Ούτε εγώ ήξερα και για αυτό ρώτησα. Όταν στέλνεις χρήματα στο εξωτερικό με αυτό το μήνυμα τα στέλνεις.

………………………

https://www.dha.com.tr/politika/kilicdaroglu-bazi-makbuzlari-gosterdi-haksizlik-karsisinda-susan-dilsiz-seytandir/haber-1551844
28/11/2017

Σχ: Όσοι ξέρουν 5-6 πράματα για την Τουρκία γνωριζαν τι λαμόγιο είναι ο πρόεδρος Ερντογαν. Ε τώρα αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά. Να δούμε πόσοι από τους τουρκόφωνους της Θράκης θα έχουν το θάρρος όχι να σχολιάσουν, αλλά να αναπαράξουν αυτή την είδηση σε ιστοσελίδες ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άντε να δούμε…

Previous Article

TKP : ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ !

Next Article

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ, Ο ΖΑΡΡΑΜΠ ¨ΜΙΛΗΣΕ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *