Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TKP : ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΜΕΣΩΣ !

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας (ΤΚΡ) : Παραιτήσου αμέσως! Ο Ερντογαν να πληρώσει το τίμημα των εγκλημάτων του

Το ΤΚΡ μετά από τις ειδήσεις για διαφθορά, φοροαποφυγή και ρουσφέτια δημοσίευσε μια ανακοίνωση, καλώντας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραιτηθεί.

Το ΤΚΡ μετά από τα έγγραφα που ανακοινώθηκαν σήμερα για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν και την οικογένεια του και αφού οριστικοποιήθηκε πως ο Ριζά Σαρράφ θα καταθέσει ως μάρτυρας στην δίκη στις ΗΠΑ, έβγαλε μια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση που καλεί τον Ερντογάν να παραιτηθεί έχει ως εξής :

Παραιτήσου αμέσως !

Ο Ερντογάν να πληρώσει ο ίδιο το τίμημα των εγκλημάτων του.

Εδώ και χρόνια γνωρίζουμε το τι κάνει ο Ερντογαν και η οικογένεια του στο τρίγωνο θρησκεία-χρήματα-πολιτική. Και όχι μόνο ο Ερντογάν και η οικογένεια του, σχεδόν όλα τα υψηλά στελέχη του ΑΚΡ είναι μάστορες στο μετατρέπουν την θρησκεία σε χρήματα.  Τώρα στην επικαιρότητα ήρθε ένα μικρό μόνο τμήμα της βρωμιάς του τριγώνου θρησκεία-χρήματα-πολιτική. Φοροδιαφυγή, ρουσφέτια, διαφθορά, ότι και αν ψάχνεις… Όλοι ξέρουν πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αληθείς.

Από το μέγαρο, από την κυβέρνηση και από τον φιλοκυβερνητικό τύπο βγαίνουν κραυγές για ¨ψέματα και πλαστά έγγραφα¨. Είναι οι ίδιοι που μέχρι τώρα  με πλαστά έγγραφα παρουσίαζαν τα αληθινά έγγραφα ως πλαστά και έστελναν κόσμο στις φυλακές.

Το μέγαρο και η κυβέρνηση και ο τύπος τους,  δεν μιλάνε μόνο για ¨ψέματα¨, αλλά ταυτόχρονα λένε πως υπάρχει μια διεθνής επιχείρηση σε βάρος τους. Για αυτό τον λόγο λέει πρέπει λέει όλοι  να υπερασπιστούν τον Ερντογάν.

Είναι αληθές πως ο Ερντπγάν είναι στο στόχαστρο μιας διεθνούς επιχείρησης. Αυτός είναι ο λόγος που αποκαλύπτονται κρυφές  συνομιλίες και άλλα έγγραφα. Για αυτό έγινε και απόπειρα πραξικοπήματος στις 15/7.  Μεταξύ τω ιμπεριαλιστών που για χρόνια στηρίζουν και χρησιμοποιούν τον Ερντογάν και την ομάδα του, υπάρχει μια προσπάθεια είτε να τον ελέγξουν πιο στενά είτε να τον πετάξουν στην άκρη.  Όποιος μπαίνει στο χαμάμ ιδρώνει. Ο Ερντογάν είναι ιδρωμένος και αυτά θα έπρεπε να τα σκεφτεί όταν με στήριξη από Ε.Ε. και ΗΠΑ επιτίθονταν στον λαό με την οπισθοδρόμηση, τις ιδιωτικοποιήσεις και την ανελέητη λεηλασία των πόρων της χώρας. Ναι υπάρχει μια διεθνής ιμπεριαλιστική επιχείρηση  αλλά αυτό δεν αθωώνει το ΑΚΡ. Το αντίθετο, αυτά που συμβαίνουν αποκαλύπτουν την ανάγκη ο κόσμος μας να γλυτώσει το συντομότερο από το ΑΚΡ. Με τον Ερντογάν και το ΑΚΡ στην κυβέρνηση, η Τουρκία είναι έκθετη σε κάθε είδους επιχείρηση, εκβιασμό και παγίδες.  Διότι υπάρχουν δεκάδες αδικήματα που έχουν γίνει και αυτά είναι όλα αποδεδειγμένα. Ο λαός αυτός δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τους ενόχους στον γκρεμό. Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε ενάντιοι στον Ερντογάν, στους συνενόχους του, τα εγχώρια και ξένα αφεντικά.

Ερντογαν και κυβέρνηση, παραιτηθείτε!

Κάτω ο ιμπεριαλισμός !

Όχι σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας

http://haber.sol.org.tr/toplum/tkp-derhal-istifa-erdogan-suclarinin-bedelini-kendisi-odesin-218881

28/11/2017

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

BELBEY LTD – Η ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *