Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ, Ο ΖΑΡΡΑΜΠ ¨ΜΙΛΗΣΕ¨…

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To γνωστό: Ο Ζαρράμπ συμφώνησε και δεν είναι κατηγορούμενος, μόνο ο Αττίλα θα δικαστεί

Ο Μπέρμαν-δικαστής της υπόθεσης των κρατουμένων στις ΗΠΑ Ρεζά Ζαρράμπ και Χακάν Αττίλα, ανακοίνωσε πως μόνος κατηγορούμενος είναι πλέον ο Αττίλα. Έτσι οριστικοποιήθηκε η συμφωνία που έκανε ο Ζαρράμπ με τον εισαγγελέα.

Ξεκαθάρισε πια η απάντηση στο ερώτημα αν ο κρατούμενος στις ΗΠΑ  και κατηγορούμενος για παραβίαση του εμπάργκο κατά του Ιράν, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τραπεζική απάτη Ρεζά Ζαρράμπ έκανε ή όχι συμφωνία με την εισαγγελία.

Σύμφωνα με είδηση από το Ρόιτερς, ο δικαστής της υποθεσης ο Ρίτσαρντ Μπέρμαν, ανακοίνωσε πως  ο μόνος κατηγορούμενος στην υπόθεση θα είναι ο Χακάν Αττίλα.

Οι υπόλοιποι για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης είναι ο πρώην υπουργός Οικονομίας Ζαφέρ Τσαλαγιάν, ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Halkbank Σουλεϊμάν Ασλάν και ο πρώην Γενκός  Υποδιευθυντης της Halkbank Λεβέτν Μπαλκάν.

Έτσι οριστικοποιήθηκε το γεγονός πως ο Ρεζά Ζαρράμπ συμφώνησε με τον εισαγγελέα και έπαψε να είναι κατηγορούμενος.

Επίσης ο δικαστής Μπέρμαν ανακοίνωσε πως η δίκη θα εξετασθεί σε αυτή την εβδομάδα.

Ο ανταποκριτής των NYT Μπέντζαμιν Βάιζερ, ανέφερε πως στην τελευταία θέση της λίστας των ¨δυνητικών μαρτύρων¨ που μοιράστηκε κατά την εκλογή των ενόρκων, υπάρχει το όνομα του Ζαρράμπ.

Η λίστα με τους μάρτυρες με τον Ζαρράμπ να βρίσκεται στην τελευταία θέση:

Μια ακόμη λεπτομέρεια που προκαλεί εντύπωση είναι πως στα πλαίσια του φακέλου της υπόθεσης , αναγράφονται και τα ονόματα που εμπεριέχονται μέσα σε αυτήν . Σε αυτή την λίστα προστέθηκαν δύο ακόμη ονόματα που εν είχαν αναφερθεί ως τώρα, του Ταγίπ Ερντογάν και του Μπιλάλ Ερντογάν.

 

 

http://sendika62.org/2017/11/malumun-ilami-zarrab-anlasip-sanikliktan-cikti-atilla-yalniz-yargilanacak/

27/11/2017

Σχ: Με μεγάλο ενδιαφέρον θα αναμένουμε να ακούσουμε τι ομολόγησε ο Ζαρράμπ για τους εν Τουρκία φίλους του… Οι οποίοι κάθε μια και δυό χρησιμοποιούν και το όνομα του Θεού στις κουβέντες τους…

Προφανώς για κάποιους, καλός ο Θεός αλλά καλύτερα και τα δολάρια και τα ευρώ…

Previous Article

BELBEY LTD – Η ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

Next Article

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *