Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΟ MEDIPOL

No Comments Share:

Ο Ερντογάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ;

erdogan_656

Ο Ερντογάν για τον οποίο έχει ειπωθεί πως ακολουθεί θεραπεία για καρκίνο του παχέως εντέρου, λέγεται τώρα πως πέρασε το Μπαϊράμι του στο νοσοκομείο.

Ο Ερντογάν είχε πει πως θα περνούσε το Μπαϊράμι του στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν πήγε ούτε καν στην προσευχή της Παρασκευής, και λέγεται πως αδιαθέτησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Ερντογάν που κάθε χρόνο κατά την ημέρα Αρεφέ επισκέπτεται τους τάφους των γονέων του, φέτος πήγε λίγες μέρες νωρίτερα. Ακολούθως κατά την μέρα Αρεφέ γιόρτασε μαζί με τα μέλη της κομματικής οργάνωσης Κωνσταντινουπόλεως, και την πρώτη μέρα μετά από το ναμάζι στο τζαμί Σουλεϊμανίγιε, εξαφανίστηκε. Ο Ερντογάν δεν βγήκε από το σπίτι του στην Τσάμλιτζα, ούτε για το ναμάζι της Παρασκευής, ενώ οι δημοσιογράφοι ήταν σκοπιά μπροστά στο σπίτι του όλο το Μπαϊράμι.

 ¨Ο Ερντογάν στο Μπαϊράμι ήταν στο νοσοκομείο¨

Ο Ερντογάν όταν βγήκε από την προσευχή του Μπαϊραμιού είχε πει πως θα πήγαινε στην Ριζούντα, αλλά και εκεί δεν πήγε. Η εφημερίδα Γιουρτ που ερεύνησε που ήταν ο πρωθυπουργός, αναφέρει πως ο πρωθυπουργός αδιαθέτησε και πέρασε το Μπαϊράμι στο νοσοκομείο ξαπλωμένος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως και τον περασμένο μήνα ¨Ο πρωθυπουργός πως θα παραθέριζε στα Βουρλά. Αλλά αδιαθέτησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Medipol της Κωνσταντινούπολης. Εκεί αφού νοσηλεύτηκε, πήρε εξιτήριο μετά από 5 μέρες¨.

Αναφέρεται πως ο Ερντογάν που για καιρό πάσχει από καρκίνο του παχέως εντέρου, νοσηλεύτηκε καθώς δεν σταματούσε με τίποτε η διάρροια του.

Ο Ερντογάν παλιότερα δύο φορές νοσηλεύτηκε για αυτόν τον καρκίνο στο νοσοκομείο Medipol στην περιοχή Ουσκουντάρ, και η θεραπεία ήταν στον 5 όροφο. Εντύπωση είχε προκαλέσει πως όλες οι σκάλες αι τα ασανσέρ που πήγαιναν στον 5ο όροφο είχαν κλείσει.

Haber.sol.org 12/8/2013

Σχ : Η πρωθυπουργία με ανακοίνωση της διέψευσε το δημοσίευμα. 

Previous Article

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Next Article

ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *