Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Γιατί δεν μου δίνονται τα 5 αεροσκάφη που πλήρωσα;¨

1 Comment Share:

………….

¨Εγώ είπα στον κύριο Μπάιντεν όσα έπρεπε να πω. Να το πω και τώρα. Δείτε εμείς αγοράσαμε τα αεροπλάνα F-35 και πληρώσαμε 1 δις 400 εκ. δολάρια. Αλλά η Αμερική δεν μας παρέδωσε τα αεροπλάνα μας για τα οποία εμείς πληρώσαμε 1 δις 400 εκατομμύρια δολάρια. Σχετικά με τους Ρatriot, εμείς τους ζητήσαμε αλλά δυστυχώς και σε αυτό το θέμα κατά τον ίδιο τρόπο δεν μας έδωσαν Ρatriot. Όταν αυτά τα συζητούσαμε στην περίοδο του κυρίου Τραμπ, ο κύριος Τραμπ είχε δηλώσει “Γιατί δεν δίνουμε στην Τουρκία F-35, ενώ έχει πληρώσει 1 δις 400 εκατομμύρια δολάρια;”. Αυτό το είπε ενώπιον του παγκόσμιου τύπου. Αυτή τη στιγμή λοιπόν γιατί δεν δίνονται τα δικά μου 5 αεροσκάφη.  Εγώ τα πλήρωσα αυτά τα χρήματα. Είναι φανερά τα χρήματα που πλήρωσα.
….
Οι ΗΠΑ πρέπει να αποσυρθούν από τη Συρία και το Ιράκ όπως αποσύρθηκαν από το Αφγανιστάν. Διότι αν θέλουμε να υπηρετήσουμε την ειρήνη, δεν έχει κανένα νόημα να βρίσκεσαι εκεί. ”

………..

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/taliban-amerikanin-silahlariyla-hareket-ediyor-1872029?_n_pid=2510

26/9/2021

 

Previous Article

¨Να φύγουν οι ΗΠΑ από την Συρία¨…

Next Article

¨Δεν έχουμε την ισχύ να πάρουμε άλλους Αφγανούς πρόσφυγες στη χώρα μας¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Γιατί όταν οι ΗΠΑ σας σπονσάρουν με 40% των αμυντικών σας δαπανών, σας δίνουν κώδικες link 16 και πρόσβαση σε εξελιγμένα όπλα, σας έδωσαν άδεια να πάτε στο Βόρειο Ιράκ, έκαναν και βάση στην Αλεξανδρούπολη μην κάνουν κάνα ντου οι Ρώσοι αύριο που θα εισβάλετε στα Ελληνικά νησιά και σας διδάξουμε εμείς Ξέρξικα, εσείς πλαγιάσατε με τον εχθρό και πήρατε S400. Νομίζετε πως είναι τίποτα Ευρωπαίοι οι Αμερικάνοι, να παραβιάζετε τις αποφάσεις της Διεθνούς Κοινότητας και να απαντούν με διαβήματα και προειδοποιήσεις; Φάε το CATSAA σου τώρα. Άντε γειά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *