Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Να φύγουν οι ΗΠΑ από την Συρία¨…

1 Comment Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 27/9/2021

Ο Ερντογάν ενοχλημένος από την στήριξη που δίνουν οι ΗΠΑ στους Κούρδους στην Β. Συρία τους κάλεσε να φύγουν από εκεί. Είπε ακριβώς τα εξής : ¨Οι ΗΠΑ πρέπει να αποσυρθούν από τη Συρία και το Ιράκ όπως αποσύρθηκαν από το Αφγανιστάν. Διότι αν θέλουμε να υπηρετήσουμε την ειρήνη, δεν έχει κανένα νόημα να βρίσκεσαι εκεί. ”

Ελπίζουμε οι ΗΠΑ να μην προδώσουν τον ηρωικό λαό των Κούρδων που πολέμησε την τρομοκρατική οργάνωση ISIS την ώρα που η Τουρκία την ενίσχυε…

Πηγή πληροφοριών :

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/taliban-amerikanin-silahlariyla-hareket-ediyor-1872029?_n_pid=2510

26/9/2021

Previous Article

Μετά τις δηλώσεις Ερντογάν η τουρκική λίρα…

Next Article

¨Γιατί δεν μου δίνονται τα 5 αεροσκάφη που πλήρωσα;¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Η Συνθήκη της Λωζάνης δεν απαγορεύει την παρουσία των ΗΠΑ στη Συρία. Απαγορεύει όμως την παρουσία της.. τουρκίας. Όπως απαγορεύει την παρουσία της τουρκίας στο Ιράκ και στη νήσο Κύπρο. Την παρουσία των ΗΠΑ την απαγορεύει η Καταστατική Χάρτα του ΟΗΕ, η ίδια που απαγορεύει την ύπαρξη της τουρκίας στη Συρία, όπως και στην Κύπρο και στο Ιράκ, καθώς και σε κάτι νησάκια που βρίσκονται δυτικά της Μικράς Ασίας.

    Βέβαια, αυτά είναι ψιλογράμματα. Παραβιάσεις μόνοι οι άλλοι κάνουν, η τουρκία έχει το ποινικό μητρώο μωρού. Να δούμε πότε θα ανακηρυχθεί η ‘Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Συρίας’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *