Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Δεν έχουμε την ισχύ να πάρουμε άλλους Αφγανούς πρόσφυγες στη χώρα μας¨

No Comments Share:

……

Πλέον εμείς κάποια πράγματα τα συνηθίσαμε. Κατά τον ίδιο τρόπο δυστυχώς οι τρομοκρατικές οργανώσεις που επιτίθενται στην Τουρκία δέχτηκαν μεγάλη στήριξη σε όπλα και πυρομαχικά από την Αμερική. Αυτό είναι κάτι που υπήρξε και στην περασμένη κυβέρνηση και συμβαίνει κατά τον ίδιο τρόπο τώρα. Είναι ανάγκη τέτοιου είδους στήριξη σε όπλα να μην παρέχεται στις τρομοκρατικές οργανώσεις PKK/YPG/PYD. Αυτά τα είχα πει στον κύριο Τραμπ κατά την περίοδο του. Αυτή τη στιγμή κατά τον ίδιο τρόπο μεταφέρονται με φορτηγά όπλα πυρομαχικά και άλλα στην περιοχή. Εμείς αυτά τους τα είπαμε μέσω της υπηρεσίας πληροφοριών. Και φυσικά το ίδιο θα κάνουμε και από τώρα και μετά. Υπάρχουν κάποιες πραγματικότητες. Οι ΗΠΑ είναι χώρα μέλος του ΝΑΤΟ. Κατά τον ίδιο τρόπο μέλος του ΝΑΤΟ είμαστε και εμείς. Όταν λοιπόν ως μέλη του ΝΑΤΟ πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη, αυτές οι τρομοκρατικές οργανώσεις δεν πρέπει να έχουν μία τέτοιου είδους στήριξή.

…..

Εμείς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουμε στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία συνεργασία με τους Ταλιμπάν. Αλλά είναι ανάγκη να πω κάτι ανοιχτά και ξεκάθαρα. Εμείς απέναντι στο λαό του Αφγανιστάν έχουμε μία ενότητα που έρχεται μέσα από την ιστορία. Έχουμε κάνει μεγάλες επενδύσεις στις υποδομές και στις υπερδομές του το Αφγανιστάν και αυτό θα κάνουμε και το επόμενο διάστημα.

…..

Από τώρα και μετά δεν έχουμε την ισχύ να πάρουμε άλλους Αφγανούς πρόσφυγες στη χώρα μας. Το αν η Αμερική πάρει Αφγανούς πρόσφυγες, εδώ αυτό είναι ένα ξεχωριστό θέμα. Εγώ δεν μπορώ να κοινοποιώ την προσφυγική πολιτική της Αμερικής αλλά και η Αμερική δεν μπορεί προφανώς να κοινοποιεί τη δική μου προσφυγική πολιτική. Αλλά φυσικά το λέω ξεκάθαρα, η πόρτα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.

……

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/taliban-amerikanin-silahlariyla-hareket-ediyor-1872029?_n_pid=2510

26/9/2021

 

Previous Article

¨Γιατί δεν μου δίνονται τα 5 αεροσκάφη που πλήρωσα;¨

Next Article

Δεν μπορώ να ξέρω τι εννοούσε ο Μπάιντεν αποκαλώντας με ¨αυταρχικό¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *