Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….

No Comments Share:

………………….

H μητέρα του η Αϊσέλ Γιαϊλά, ανέφερε ως μετά από δύο χρόνια είδε τον γιό της στην Αδριανούπολη όπου συνελήφθη και συνέχισε λέγοντας : Είμαι η μητέρα του Μπουλούτ Γιαϊλά για τον οποίο δημοσιεύονται επί ενάμιση χρόνο διάφορα στις εφημερίδες. Ενάμιση χρόνο τώρα μας εκφοβίζουν πως ¨ο γιός σου είναι βομβιστής αυτοκτονίας¨, και πως μπήκε παράνομα στην Τουρκία για να την αιματοκυλίσει.

Τις περασμένες μέρες να είναι καλά οι άνθρωποι, ήρθαν από την αστυνομία και με ενημέρωσαν πως ¨ο γιός σας συνελήφθη στην Αδριανούπολη¨. Πήγαμε μαζί με τον σύζυγο μου και συναντηθήκαμε με τον γιό μου, δήθεν ¨χαρήκαμε που ο γιός μας συνελήφθη¨ . Ο γιός μας μας περιέγραψε τι έγινε : «Στην Ελλάδα 6 αστυνομικοί ορμήσανε πάνω μου, μου έβαλαν τσουβάλι στο κεφάλι, και μετά από 7 ώρες με έφεραν στην Τουρκία». Φυσικά μάνα είμαι, θέλω δεν θέλω στενοχωριέμαι και εμείς πραγματικά στενοχωρηθήκαμε πολύ¨.

Πρακτορείο Ειδήσεων Cihan 12/6/2013

Σχ : Τελικά η Ελλάδα του Σαμαρά σε ορισμένες πρακτικές της, δεν βλέπω να διαφέρει από την Ελλάδα του Σημίτη. Μετά από την παράδοση Οτζαλάν, τώρα αρχίσαμε και τα μικρότερα ¨ψάρια¨. Έτσι είναι, αν πάρεις το καλάι σε μια δουλειά μετά την κάνεις πιο εύκολα… 

Previous Article

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *