Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

No Comments Share:

7/6/2013 Παρέα φίλων αποτελούμενη από : Αχμέτ Κούρτ-πρόεδρος Τ.Ε.Ξ., πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζη, Ιλχάν Αχμέτ-πολιτευτής ΔΗΜΑΡ (προς το παρόν….), και Τζεγκίζ Ομέρ της φανατικής εφημερίδας Μιλλέτ.

Στελέχη της FUEN που κλήθηκαν στην Θράκη από το μαγαζί του Χαμπίμπογλου (ABTTF) και από το προξενικό κόμμα DEB, σε συνάντηση τους με τους τουρκομουφτήδες Θράκης.  

Από φεστιβάλ κερασιού στον Σώστη. Από αριστερά : βουλευτής Χατζηοσμάν, βουλευτής Ζεϊμπέκ, βουλευτής Καραγιουσούφ, άγνωστος, πρόξενος Σενέρ, δήμαρχος Ιάσμου Καντί, δήμαρχος Αρριανών Σερίφ.

 

Από το φεστιβάλ κερασιού στον Σώστη. Αριστερά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίπογλου. Στην μέση καμαρωτός ο πρόεδρος του  DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Προσέξτε (βελάκι) την αγκαλιά του πρόξενου με τον αντιπρόεδρο του ουγγρικού κόμματος Ρουμανίας ! Γιατί ; Επειδή του έκανε το ταξίδι στην ελληνική Θράκη ; Και αυτός όμως δεν ήταν αγνώμων, μας ¨τα έριξε ¨ αρκετά !

9/6/2013 Από την ψηφοφορία για την νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη-εκλογικό κέντρο Σμίνθης. Η ανάρτηση είναι του πρώην βουλευτή Τσετίν Μάντατζη που μετείχε στην ψηφοφορία. Και εγώ τόσο καιρό σκεφτόμουν γιατί τρέχει πίσω από τον πρόξενο… Προφανώς ο άνθρωπος έχει φιλοδοξίες με το πράσινο κόμμα.

Ανάρτηση του εικονιζόμενου Τζεγκίζ Ομέρ : ¨

Ξάνθη. Υπέροχο το χάτιμ στην Λευκόπετρα. Ο πρόξενος δεν μας αφήνει μόνους .Η μητέρα πατρίδα πάντα είναι δίπλα μας¨

Από την ίδια εκδήλωση στην Λευκόπετρα. Το μικρό πανό αναφέρει

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ

 Ποιός ήταν λοιπόν ο Έλληνας αξιωματούχος που τίμησε με την παρουσία του αυτή την εκδήλωση ; Μα ο δήμαρχος Βασίλης Τσολακίδης. Είναι ο κύριος που κρατά το κινητό του. Άξιος ! Aferin !

O τουρκομουφτής Μέτε και ο τουρκοβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ σε πικνίκ του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού του Συλλόγου Αλλξηλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) στην Κωνσταντινούπολη.

Η φωτογραφία αυτή είναι παλιότερη. Είναι από επίσκεψη του Μέτε στα γραφεία του παραπάνω αναφερόμενου παραρτήματος. Το οποίο έχει και τον δέοντα διάκοσμο…

Την φωτογραφία αυτή την έχουμε ήδη δείξει. Είναι από τα εγκαίνια έκθεσης των μαθημάτων κεντήματος-ραψίματος στο χωριό Κύρνος της Ξάνθης. Τα μαθήματα οργανώνονται από το παράνομο σωματείο Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Στην εκδήλωση αυτή δεν παρέλειψε να πάει ο εικονιζόμενος δήμαρχος της περιοχής Στέλιος Χατζηευαγγέλου. Εδώ είναι ανάμεσα στην χήρα Σαδίκ και στον τουρκόψυχο Μάντατζη.

Τυπικά δείγματα από αυτήν την έκθεση στον Κύρνο….

Γεύμα δικαστή που υπηρετεί στην Κωνσταντινούπολη, με πρόξενο, Μέτε, ΙλχάνΑχμέτ, Αχμέτ Κουρτ κ.α.

Συμμετοχή του Τσετίν Μάντατζη σε διαμαρτυρία-συμπαράσταση στην Κομοτηνή για τα γεγονότα στο πάρκο Γκεζί. Κατά του Ερντογάν ο Μάντατζη ;

Επίσκεψη του τουρκομουφτή Μέτε στην εφημερίδα Γκιουντέμ στην Κομοτηνή.

Previous Article

H ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….

Next Article

ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΚΕΖΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *