Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΚΕΖΙ !

No Comments Share:

Ο πρωθυπουργός βρήκε αυτό που του άξιζε : Χούλια Αβσάρ !

Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τα μέτρα του, βρήκε κάποιους να συνομιλήσει για την αντίσταση του πάρκου Γκεζί. Μεταξύ αυτών υπάρχουν η Χουλιά Αβσάρ και ο Νετζατί Σασμάζ.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν στην συνάντηση που θα έχει αύριο με την 20μελή επιτροπή θα δεχτεί και τους Χασάν Κατσάν, Νετζατί Σασμάζ και Γκιοκχάν Οζογούζ.

Η επιτροπή που θα συναντήσει μετά από το υπουργικό συμβούλιο, αποτελείται από άτομα που ούτε η φωνή τους δεν ακούστηκε από την μέρα που άρχισε η αντίσταση.

Επίσης ο Ερντογάν την Τετάρτη θα συναντήσει και την Χουλιά Αβσάρ, η οποία του ζήτησε ραντεβού.

Η Αβσάρ είχε δηλώσει σχετικά : ¨Ως καλλιτέχνης δεν βρίσκω σωστό να πάω εκεί (Ταξίμ). Ο καλλιτέχνης πάντα πρέπει να είναι εποικοδομητικός. Πιστεύω πως αντί να υποστηρίζει την μια πλευρά πρέπει να υποστηρίζει την ειρήνη. Για αυτό δεν πάω εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύω πως δεν έχουν δίκιο. Τους στηρίζω μέχρι τέλους. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε μια μέση οδό. Πιστεύοντας πως αν πήγαινα εκεί θα ήταν δύσκολο να βρούμε την μέση οδό, προτίμησαν να σταθώ στην μέση¨.

Haber.sol.org 11/6/2013

Σχ : Σχετικά με το ποια είναι η κυρία μπορείτε να δείτε το παρακάτω :

Hülya Avşar (born 10 October 1963 in Edremit, Balıkesir) is a popular Kurdish actress, pop folk singer, businesswoman, columnist, fashion designer, magazine editor, professional tennis player and former beauty pageant titleholder. She is also a television personality who served as a coach and judge for the first two seasons of The Voice from 2011 through 2013.

Avşar also has been a judge on Turkey’s Got Talent (Turkish: Yetenek Sizsiniz Türkiye) since 2009. Hülya Avşar was the editor-in-chief of the magazine Hülya, a position she has held for 8 years. She is also the founder of the byH brand.

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *