Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !

No Comments Share:

Υπέκλεπταν με κοριούς τις συνομιλίες κρατουμένων στην φυλακή του Σιντζάν !

 

 

Κρατούμενοι των φυλακών Σιντζάν είπαν πως συνομιλίες που είχαν με τις οικογένειες τους υποκλάπηκαν από συσκευές υποκλοπής που λέγονται ¨κοριοί¨. Φωτογραφίες των κοριών αυτών στάλθηκαν στον βουλευτή του BDP Χασίπ Καπλάν.

Κρατούμενοι των φυλακών Σιντζάν της Άγκυρας ανακοίνωσαν πως υποκλέπτονται οι συνομιλίες που γίνονται με τις οικογένειες τους στον χώρο συνομιλιών. Την επιστολή των κρατουμένων κοινοποίησε στην Επιτροπή των Υποκλοπών το μέλος της ο βουλευτής Χασίπ Καπλάν. Οι κρατούμενοι στην επιστολή τους αναφέρουν πως ¨Στις 15 Μαρτίου μια ομάδα φίλων μας βρήκαν τοποθετημένες κάτω από τραπέζια 7 συσκευές υποκλοπής που είναι γνωστές στην κοινή γνώμη ως κοριοί¨ . Στην επιστολή επισυνάφθηκαν και φωτογραφίες των κοριών αυτών.

Στην επιστολή που έστειλαν οι κρατούμενοι αναφέρουν πως ¨Τα μέρη όπου ήταν αυτές οι συσκευές είναι μέρη στα οποία συναντιώμασταν μεταξύ μας, με τις οικογένειες μας, αλλά και με σας τους βουλευτές μας. Όλες οι συνομιλίες που έγιναν εκεί υπεκλάπησαν. Αυτό είναι μια παραβίαση δικαιώματος. Άλλωστε παντού υπάρχουν κάμερες, που καταγράφουν βίντεο με ήχο. Αλλά η συγκεκριμένη πρακτική είναι παράνομη. Εδώ δεν υποκλέπτονται μόνο εμείς οι κρατούμενοι. Στόχος είναι και αυτοί που έρχονται από έξω και τους συναντάμε. Όλοι μας είμαστε θύματα αυτής της ανήθικης μεθόδου. Προσδοκούμε από εσάς να θέσετε αυτό το θέμα στην επιτροπή της βουλής που ιδρύθηκε για αυτό, και να δείξετε την δέουσα ευαισθησία¨.

……………………

Τ24 4/4/2013

Χουλιά Καραμπαγλί

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Next Article

ΣΧΟΛΙΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *