Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

0 σχόλια Share:

Yποκλέπτουν τις συνομιλίες μας, μας παρακολουθούν και μας φακελώνουν

Ο βουλευτής του CHP και μέλος της Επιτροπής Διερεύνησης παράνομων υποκλοπών της βουλής Μεχμέτ Κεσίμογλου δήλωσε : Εγώ πιστεύω πως οι βουλευτές ελέγχονται 24 ώρες το 24ρο. Yποκλέπτουν τις συνομιλίες μας, μας παρακολουθούν και μας φακελώνουν. Ο Κεσίμογλου ανέφερε πως πιστεύει ότι και στα δωμάτια των βουλευτών υπάρχουν ¨κοριοί¨ και είπε :

¨Στο δωμάτιο μου δεν έβαλα να κάνουν έρευνα. Διότι και να τους βρίσκαμε σήμερα, αύριο πάλι θα έβαζαν. Ο Κεσίμογλου σχολίασε ως εξής :

¨Εντός του κράτους υπάρχει κουλουριασμένη μια συμμορία. Τις παράνομες υποκλοπές τις κάνουν οι δυνάμεις ασφαλείας. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο βουλευτή που δεν τους έχει μπει στο μάτι. Διότι αύριο ενδέχεται να τους μπει στο μάτι. Μπορεί με κάποιο τρόπο να βλάψει τα συμφέροντα τους. Τότε λοιπόν εμφανίζεται ο φάκελος με το παρελθόν του. Μετά από το δημοψήφισμα της 12ης Σεπτεμβρίου, πλέον δεν ισχύει η ανωτερότητα του νόμου αλλά ο νόμος των ανωτέρων. Στο διεθνές δίκαιο η πορεία είναι από τις αποδείξεις προς την ενοχή. Σε εμάς προσπαθούν να στήσουν αποδείξεις για τον ύποπτο. Και αυτό το κάνουν υποκλέπτοντας συνομιλίες και παρακολουθώντας. Όλα ανήθικα και παράνομα¨.

 Τ/Κ εφ. Αφρίκα 2/4/2013

Previous Article

ΤΟΥΡΚΟΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ

Next Article

ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *