Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

No Comments Share:

 

Κείμενο του ιστολόγιου   7/11/2017

Ακούσαμε πριν λίγες μέρες τις δηλώσεις που έκανε η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σχετικά με το πρόβλημα που συνιστά για τα νησιά εκεί η κατάσταση με τις αυξανόμενες ροές λαθρομεταναστών (ή για να είμαστε πολιτικά ορθοί ¨πολιτών τρίτων χωρών¨!!!). Έλεγε λοιπόν η περιφερειάρχης πως η διαδικασία για την αξιολόγηση της αίτησης ασύλου αργεί πολύ και πρότεινε νέες προσλήψεις στις υπηρεσίες αυτές ώστε να συντομευθεί ο χρόνος παραμονής των λαθρομεταναστών στα νησιά.

Βλέπουμε δηλαδή πως και αυτή αποφεύγει να θέσει το πρόβλημα στην ρίζα του. Διότι φυσικά και το πρόβλημα δεν είναι (κυρίως) οι ολιγάριθμοι υπάλληλοι αλλά ο μεγάλος αριθμός των λαθρομεταναστών που έρχονται στην χώρα μας. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε και όχι στο πως θα διαχειριστούμε τις ροές. Διότι πώς να διαχειριστείς κάτι όταν δεν μπορείς να ελέγξεις την αυξανόμενη επιβάρυνση που διαμορφώνει ο κακόβουλος γείτονας μας ;

Πρέπει με κάθε τρόπο να διακοπούν οι ροές. Και καθώς δεν μπορούμε φυσικά να επηρεάσουμε γενικά, εμάς μας νοιάζει η πατρίδα μας. Ας πάνε από αλλού να περάσουν, αν αυτή είναι η πολιτική άλλων, ισχυρών. Αυτά τα «να σταματήσουν οι πόλεμοι και η εκμετάλλευση από τους ιμπεριαλιστές που προκαλούν την μετανάστευση», είναι ευχολόγια για όσους είτε έχουν συμφέρον είτε εγκεφαλικό πρόβλημα.

Πρέπει να μην θέλουν να περάσουν από την Ελλάδα οι λαθρομετανάστες. Και για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουμε «κακοί». Το πιο απλό και νόμιμο μέτρο είναι όσοι εισέρχονται να τους επιβάλλεται ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή και χωρίς δυνατότητα εξαγοράς. Μέσα δηλαδή, φυλακή. Αυτό βέβαια για να το κάνεις πρέπει να διαμορφώσεις πρώτα κάποιους χώρους κράτησης, δεν χρειάζονται πολλά χρήματα γι αυτό. Μόλις φυλακιστούν οι πρώτοι π.χ. 200, δεν θα έρθει κανένας άλλος. Όλοι αυτοί που βρίσκονται στην Τουρκία, περίπου 3 εκατομμύρια, θα πάρουν το μήνυμα και δεν θα περάσει άλλος προς την Ελλάδα. Ας πάνε από αλλού, όχι από την γη μας.

Βέβαια έτσι κάποιοι θα χάσουν το ψωμί τους. Οι διακινητές λαθρομεταναστών, οι 705 (μόνο στην Λέσβο) εργαζόμενοι σε ΜΚΟ, το LIDL που βρίσκεται δίπλα στον καταυλισμό του Καράτεπε, όσοι νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες κ.α.

Θα κερδίσει όμως η πατρίδα, δηλαδή όλοι μας.

Τώρα βέβαια, θα πει κανείς, είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο αυτή η κυβέρνηση; Όχι δεν μπορεί, ούτε και της ΝΔ θα μπορούσε.

Εμείς όμως οφείλουμε να εκφράσουμε την άποψη μας και ας μην μας ακούει κανείς. Είναι χρέος μας απέναντι στην πατρίδα μας.

Διαφορετικά οδεύουμε ολοταχώς για εξισλαμισμό της χώρας μας.

Διότι φυσικά και ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ όλοι…

Previous Article

ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ…

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΗΣ ΤΖΕΜΙΛ ΚΑΜΠΖΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *