Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ…

0 σχόλια Share:

Οι γιοί του Γιλντιρίμ ιδιοκτήτες εταιριών στον ¨φορολογικό παράδεισο¨

Τα Paradise Papers όπως ονομάστηκαν τα νέα έγραφα, αποκάλυψαν τις επενδύσεις σε φορολογικούς παραδείσους πλούσιων και πολιτικών.

Στα έγγραφα που διέρρευσαν υπάρχουν εντυπωσιακές λεπτομέρειες για πρόσωπα όπως η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ μέχρι τους δύο γιούς του πρωθυπουργού Γιλντιρίμ.

……………….

Από τα έγγραφα αυτά γίνεται αντιληπτό πως οι Ερκάμ και Μπουλέντ Γιλντιρίμ-γιοί του πρωθυπουργού Γιλντιρίμ, είναι οι ιδιοκτήτες των εταιριών Hawke Bay Marine Co Ltd και της Black Eagle Marine Co Ltd μ έδρα την Μάλτα.

Η μεν πρώτη εταιρία ιδρύθηκε το 2004 και η άλλη το 2007 με σκοπό την δραστηριοποίηση τους στις θαλάσσιες μεταφορές.  Από τα έγγραφα διακρίνεται πως οι εταιρίες αυτές είναι ενεργές.

Κατά τις ημερομηνίες που ιδρύθηκαν οι εταιρίες αυτές ο Μπιναλί Γιλντιρίμ ήταν υπουργός Μεταφορών στην κυβέρνηση του ΑΚΡ.  Σύμφωνα με τα έγγραφα ο μεγαλομέτοχος και στις δυο εταιρίες είναι ο Ερκάμ Γιλντιρίμ που είναι ο διευθυντής και στις δύο.

Το Διεθνες Κονσόρτσιουμ Ερευνητών Δημοσιογραφων δήλωσε πως όταν μαζί με την εφημερίδα Τζουμχουριέτ, τους ρώτησαν σχετικά με αυτό το θέμα,  οι Ερκάν και Μπουλέντ Γιλντιρίμ απέφυγαν να απαντήσουν.

https://www.evrensel.net/haber/337163/binali-yildirimin-ogullari-vergi-cennetinde-sirket-sahibi

6/11/2017

Previous Article

ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΕΒΙΤΕΣ

Next Article

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!