Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ψέματα,ψέματα, ψέματα….

0 σχόλια Share:

Ποιος είναι ο κατά συρροήν ψεύτης; Πόσοι Σύριοι στρατιώτες σκοτώθηκαν ;

Ενώ το υπουργείο Εθνικής Αμύνης ανακοίνωσε πως κατά την στρατιωτική επιχείρηση Ανοιξιάτικη Ασπίδα που άρχισε στις 27 Φεβρουαρίου έχουν εξουδετερωθεί 3138 “καθεστωτικά στοιχεία”, το αντιπολιτευόμενο στο Συριακό καθεστώς, Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) ανακοίνωσε πως ο αριθμός των απωλειών των καθεστωτικών Δυνάμεων είναι 119.

Μετά από την επίθεση που πραγματοποίησε Ο συριακός στρατός η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως άρχισε την στρατιωτική επιχείρηση ανοιξιάτικη ασπίδα. από την έναρξη της επιχείρησης και με τα καθημερινά του υπουργείου άμυνας ανακοινώνει τις απώλειες των συριακών Δυνάμεων.
Στη σημερινή ανακοίνωση ανέφερε πως από την έναρξη της επιχείρησης και μετά καταστράφηκαν 3 αεροσκάφη, 8 ελικόπτερα, 3 ΜΕΑ, 151 άρματα, 47 πυροβόλα/όλμοι, 52 CNRA, 8 αντιαεροπορικά συστήματα, 12 αντιαρματικά όπλα, ……ενώ εξουδετερώθηκαν και 3138 στοιχεία του εχθρού”.
Το SOHR Επίσης έβγαλε μία ανακοίνωση χθες η οποία είχε ως εξής : “από τις 27/2 κι εντεύθεν, κατά τις τουρκικές εναέριες και χερσαίες τουρκικές επιθέσεις σκοτώθηκαν 119 στρατιώτες του καθεστώτος…..
…….
Όταν λοιπόν ακόμη και το SOHR, αναφέρει πως ο αριθμός των απωλειών των συριακών καθεστωτικών Δυνάμεων είναι 119 και του υπουργείου Εθνικής Αμύνης κάνει λόγο για 3138 τότε θέλοντας και μη τίθεται το ερώτημα ποιος είναι κατά συρροή ψεύτης.

Siyasihaber4.org  3/3/2020

Σχ. : Ποιος άραγε ;…. 3138 λένε… Βάλε ρε μάστορα και ένα μηδενικό από πισω ! Κάντο 31380 😅😅😅

Και αφού τα πάνε τόσο σαρωτικά, γιατί έτρεξε στην Μόσχα ο Ερντογάν, παρακαλώντας για εκεχειρία ;

Previous Article

Μεταφέρουν δια της βίας μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα !

Next Article

“Μαύρα σύννεφα” στην Χίο και όχι μόνο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *