Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ

No Comments Share:

Τα τουρκικά σίριαλ εκνεύρισαν του Σέρβους

Η ακραία σερβική οργάνωση ¨Νάσι 1389¨ άρχισε καμπάνια ενάντια στα τουρκικά σίριαλ που βλέπονται με μεγάλο ενδιαφέρον στην Σερβία.

Τα μέλη της οργάνωσης ¨Νάσι 1389¨ κόλλησαν στο Βελιγράδι αφίσες ενάντια στα τουρκικά σίριαλ.

Στο κάτω μέρος των αφισών που περιέχουν μηνύματα ενάντια στα τουρκικά σίριαλ, υπάρχει η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας της Κινήσεως των Τσέτνικ.

Στην γραπτή ανακοίνωση της ¨Νάσι 1389¨ αναφέρεται πως ο λόγος για το κρέμασμα των αφισών είναι να διαμαρτυρηθούνε ιδιαίτερα για το σίριαλ ¨Μεγαλοπρεπής Αιώνας¨.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ¨είναι ενάντιοι στην προβολή του σουλτάνου Σουλεϊμάν ως μια θετικής προσωπικότητας της ιστορίας¨.

Στις αφίσες υπάρχουν δίπλα δίπλα οι εικόνες του σουλτάνου Σουλεϊμάν και του παλιού ¨Σέρβου ήρωα¨ Μίλος Όμπιλιτς, με επαινετικά λόγια για τον Όμπιλιτς και φράσεις ενάντια σουλτάνο Σουλεϊμάν.

Η διαμαρτυρία προβλήθηκε ιδιαίτερα στα ΜΜΕ Σερβίας και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και σχολιάστηκε ως ¨Πόλεμος ενάντια στα τουρκικά σίριαλ¨.

Η βοσνιακή εφημερίδα Dnevni Avaz αναφέρει πως το σίριαλ ¨Μεγαλοπρεπής Αιώνας¨ περιγράφει την Οθωμανική εποχή και την ζωή και τα πιο ¨πετυχημένα χρόνια¨ του Σουλτάνου Σουλεϊμάν ενός από τους μεγαλύτερους κατακτητές του κόσμου.

Η ¨Νάσι 1389¨ είναι γνωστή ως οργάνωση-ομοϊδεάτης των Σέρβων Τσέτνικ που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στις σφαγές που έγιναν στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και στην Βοσνία στο διάστημα 1992-1995.

Τουρκικά σίριαλ όπως ¨Μεγαλοπρεπής Αιώνας¨. ¨Κοιλάδα των Λύκων¨, ¨1001 νύχτες¨, ¨Εζέλ¨, ¨Ασήμι¨ και ¨Πτώση φύλλων¨ βλέπονται με μεγάλο ενδιαφέρον σε Σερβία, Κροατία και Βοσνία Ερζεγοβίνη.

CNNTURK 29-3-2012

Previous Article

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΡΜΑΤΩΝ- ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *