Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ασύμμετρες απάντησεις στον ασύμμετρο πόλεμο

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολογίου. 8/3/2020

Ακόμη και στον πιο αδαή είναι φανερό ότι η Τουρκία διεξάγει έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της πατρίδας μας. Ένα βρόμικο πόλεμο. πολύ πιο πέρα ακόμη και από τις επίσημες δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων που λέγανε ότι θα ανοίξουμε τις πύλες να περάσουν. Διότι εν προκειμένω δεν τις ανοίγουν απλά, αλλά με χρήση δακρυγόνων από Τούρκους μέλη των Δυνάμεων ασφαλείας, προσπαθούν να καταργήσουν ουσιαστικά τα σύνορα για να περάσουν οι εισβολείς τους.

Εν προκειμένω η απάντηση δεν πρέπει να δίνεται μόνο στο πεδίο που έχει αποφασίσει η Τουρκία αλλά και όπου αλλού την πονάει. Όταν αυτοί παίζουν τόσο βρώμικα δεν μπορείς εσύ να του φέρεσαι by the book…
Τι εννοούμε ; Καταρχήν να κλείσουμε το τελωνείο των Κήπων. Έτσι ότι προϊόντα έχουν και τα εξάγουν με τα φορτηγά τους, να πηγαίνουν από τον ωραίο δρόμο της Βουλγαρίας…. Και αν αυτό δεν φανεί επαρκές να προχωρήσουμε παραπέρα.

Όλοι ξέρουμε τους εκατοντάδες πράκτορες-Έλληνες πολίτες  που έχει η  Τουρκία στη Θράκη. Ακόμη και αν είναι Έλληνας πολίτης να του αφαιρέσουμε την ελληνική υπηκοότητα και να του στείλουμε σουμπιτο στη μάνα πατρίδα του από την οποία άλλωστε τα “παίρνει”. Και ας προσφύγει όπου θέλει ο ευλογημένος. Ονόματα δεν χρειάζεται να πούμε, όλοι ξέρουμε… Με τέτοιες κινήσεις μπορούμε να κάνουμε την Τουρκία να πονέσει για την άθλια συμπεριφορά της στον Έβρο. Κάθε μέρα που βλέπουμε Τούρκους αστυνομικούς να πετάνε δακρυγόνα στις δυνάμεις μας που υπερασπίζονται τα σύνορα να τους στέλνουμε και ένα πράκτορα από την Θράκη…

Να θυμίσουμε πως κάτι ανάλογο έπραξε και ο Παπανδρέου το 1984 όταν η Τουρκία έστησε το ψευδοκράτος στην Κύπρο. Τότε υπήρξαν σημαντικές κυρώσεις στους τουρκόψυχους της Θράκης και πολύ καλά είχε κάνει !

Είναι ένας ¨πόλεμος¨ που δεν τον αρχίσαμε εμείς. Απλά ο Ερντογάν επειδή θέλει λεφτά, όπως και πολιτική και στρατιωτική υποστήριξη από την Ευρώπη, εκβιάζει με αυτόν τον τρόπο.

Previous Article

Τούρκοι δικηγόροι συναντήθηκαν με τους υποψήφιους εισβολείς στο Παζάρκουλε

Next Article

Βίντεο -Δηλώσεις Κούρδου καθηγητή για την στάση της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *