Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκικό Λιμενικό : ¨Δεν θα επιτρέπονται θαλάσσια περάσματα προς νησιά του Αιγαίου¨

0 σχόλια Share:

Λιμενικό : Δεν επιτρέπεται το πέρασμα στα νησιά του Αιγαίου

Το λιμενικό ανακοίνωσε πως λόγω κινδύνων για τη ζωή δεν επιτρέπεται στους μετανάστες να περνάνε από την Τουρκία προς την Ελλάδα δια μέσου των νησιών του Αιγαίου.
Μετά από την επίθεση του συριακού στρατού στην Iντλίμπ σε βάρος των Τούρκων στρατιωτών, είχε ανακοινωθεί πως δεν θα εμποδίζονται οι πρόσφυγες που θέλουν να πάνε στην Ελλάδα. Μετά από αυτό χιλιάδες άτομα προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα μέσω της Αδριανούπολης. Καθώς η Ελλάδα εκεί εμπόδιζε, κάποιοι μετανάστες αποχώρησαν από την Τουρκία διά μέσου του Αιγαίου .
Σε ανακοίνωση που έγινε στην ιστοσελίδα της διοίκησης λιμενικού τονίζεται πώς αν και εφαρμόζεται η αρχή να μην γίνεται επέμβαση στους μετανάστες που θέλουν να φύγουν από την Τουρκία. τα περάσματα από τη θάλασσα συνιστούν κίνδυνο για τη ζωή και αυτό δεν επιτρέπεται.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής : Οι λαθρομετανάστες μόλις μπαίνουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα σπρώχνονται από το ελληνικό λιμενικό προς τα τουρκικά χωρικά ύδατα, τους χαλάνε τους κινητήρες και σκάζουν τις βάρκες τους αφήνοντας τους σε απελπισία στη μέση της θάλασσας. Η στάση που τηρεί η Ελλάδα απέναντι στους μετανάστες που επιχειρούν να περάσουν από το Αιγαίο συνεχίζει να αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των κανόνων του διεθνούς δικαίου.”
………
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως χτες σώθηκαν 97 προσφυγές των οποίων τη βάρκα είχε βουλιάξει η Ελλάδα και βρέθηκαν ημιβυθισμένοι στη μέση της θάλασσας.
……..

Diken  7/3/2020

Σχ. : Μένει να δούμε αν θα το εφαρμόσουν  αυτό.

Διότι φυσικά και συνιστά κίνδυνο να ανεβαίνουν 30 άτομα σε μια μικρή βάρκα.

Εννοείται πως τα άλλα που καταγγέλλουν είναι φτηνή τουρκική προπαγάνδα….

Previous Article

Εκπρόσωπος Ερντογάν: ¨Συμβουλεύουμε την Ελλάδα και την διεθνή κοινότητα να σταματήσουν τον εμφύλιο στην Συρία¨ !

Next Article

O ¨ευγενικός” Τούρκος αστυνομικός βγάζει με το ζόρι τους μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *