Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκπρόσωπος Ερντογάν: ¨Συμβουλεύουμε την Ελλάδα και την διεθνή κοινότητα να σταματήσουν τον εμφύλιο στην Συρία¨ !

No Comments Share:

………….

Ο Φαχρεττιν Αλτουν-Διευθυντής επικοινωνίας της Προεδρίας σε δήλωση που έκανε προς το CNN International, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε πως “Απορρίπτουμε απόλυτα τις κατηγορίες του πρωθυπουργού της Ελλάδας Μητσοτάκη. Αισθανόμαστε βαθιά ανησυχία για την κακή συμπεριφορά των Δυνάμεων ασφαλείας και των συνοριακών δυνάμεων της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες και για την κρίση σε βάρος τους θανατηφόρας βίας. Η Τουρκία ως χώρα που φιλοξενεί τους περισσότερους πρόσφυγες στον κόσμο,  εκτελεί ένα καθήκον τείχους, απέναντι στα μεταναστευτικά κύματα που προέρχονται από τη Συρία και από άλλες περιοχές. Η ΕΕ δεν τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσε κατά την προσφυγική συμφωνία του 2016, για την  υλική στήριξη και εθελοντική αποδοχή προσφύγων. Ως αποτέλεσμα αυτού η Τουρκία αντί να χρησιμοποιήσει τους πόρους της για να εμποδίσει τους πρόσφυγες που πάνε στην Ευρώπη, τους κατεύθυνε στην αντιμετώπιση ενός πιθανού κύματος που θα μπορούσε να έρθει από την Ιντλίμπ. Η συμβουλή μας προς την Ελλάδα και τη διεθνή κοινότητα, είναι πως αντί να κατηγορούν κάποιους, να σταματήσουν τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, που αποτελεί το θεμέλιο της ασύντακτης μετανάστευσης”.

https://www.sondakika.com/haber/haber-altun-micotakis-in-ithamlarini-kesin-bir-sekilde-12989580/

7/3/2020

Σχ: Αυτά που λέει ο Τούρκος θα είχαν μία λογική, αν η Ελλάδα είχε κάποια ευθύνη για τον εμφύλιο στην Συρία και αν αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα ήταν από τη Συρία. Όμως ούτε φυσικά η Ελλάδα έχει κάποια τέτοια ευθύνη, αλλά ούτε και αυτοί που θέλουν να εισβάλλουν στα σύνορα μας είναι από την Συρία. Καθώς Σύριοι είναι μόνο το 4%, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται απλά για ένα στυγνό τουρκικό εκβιασμό.

Η Τουρκία με καθαρά μαφιόζικο τρόπο,  μάς λέει ” Η κάνετε αυτό που θέλω εγώ, ή θα σας πλημμυρίσουμε με λαθρομετανάστες”.

Previous Article

Βίντεο- Κλωτσιές και σφαλιάρες από την τουρκική αστυνομία σε λαθρομετανάστη

Next Article

Τουρκικό Λιμενικό : ¨Δεν θα επιτρέπονται θαλάσσια περάσματα προς νησιά του Αιγαίου¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *