Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκόψυχοι στην Ημαθία διαμαρτύρονται για ¨επίθεση¨ στον σύλλογο τους

No Comments Share:

Αναφέρεται ότι άγνωστα άτομα επιτέθηκαν στον σύλλογο μουσουλμάνων στην πόλη Αλεξάνδρεια του νομού Ημαθίας στην Ελλάδα.  Ο Μουσά Τσολάκ θρησκευτικός λειτουργός του συλλόγου μουσουλμάνων που ιδρύθηκε από μουσουλμάνους που μετανάστευσαν από τη Δυτική Θράκη, σε δηλώσεις που έκανε προς το πρακτορείο Αναντολού, είπε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής. Περιέγραψε πως η επίθεση πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες που δεν ήταν κανείς στο σύλλογο, ότι έσπασε το τζάμι στην πρόσθια όψη και ότι ενημερώθηκε σχετικά η αστυνομία για το περιστατικό.

Ο Χουσεΐν Χουσεινογλου-πρόεδρος του συλλόγου μουσουλμάνων με ανάρτηση του στα social media κατήγγειλε την επίθεση. Στο μήνυμά του χρησιμοποίησε την εξής έκφραση :” Με θλίψη μου επιθυμώ να αναφέρω πως άγνωστοι πραγματοποίησαν μία επίθεση στο σύλλογο μας. Μετά από την επίθεση για να διασφαλιστεί η τάξη και για να εντοπιστούν οι δράστες Ως Πρόεδρος του συλλόγου δίνω κατάθεση στην αστυνομία. Δηλώνοντας πως υποστηρίζουμε την ενότητα την ομοψυχία και την αδελφοσύνη, εύχομαι το συντομότερο οι αρμόδιοι να διαλευκάνουν την επίθεση”.

Πηγή: Πρακτορειο Αναντολού – Μεχμέτ Χατίπογλου

https://www.haberler.com/yunanistan-in-imathia-ilindeki-muslumanlar-13627938-haberi/

26/9/2020

Σχ : Απορία 1) Ο ιμάμης εκεί του Συλλόγου κατάγεται από την Ξάνθη. Ποιος του καλύπτει τα έξοδα για να πηγαινοέρχεται; Ή αν μένει εκεί πως επιβιώνει οικονομικά;

Απορία 2) ο ανταποκριτής του πρακτορείου Αναντολού κύριος Μεχμέτ Χατίπογλου, μεταδίδει στην ΜΙΤ ότι μαθαίνει γύρω από θέματα Εθνικής Ασφάλειας ; Διότι ως εργαζόμενος στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αnadolu, είναι υποχρεωμένος να το κάνει !

 

Οι φίλοι της Τουρκίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Previous Article

Μήνυμα Ερντογάν για την νίκη στην ναυμαχία της Πρέβεζας του 1538: ¨Πρέπει να ενδυναμώσουμε το Ναυτικό μας περισσότερο¨…

Next Article

Συνομιλητής της Μπακογιάννη- τουρκόψυχος σύλλογος της Κομοτηνής

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *