Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΕΛ

No Comments Share:

Σοκ Οπελ στην Γερμανία

Σοκ προκάλεσε στη Γερμανία η απόφαση της General Motors να σταματήσει το 2016 το μοντάζ αυτοκινήτων της στην αυτοκινητοβιομηχανία της στο Μπόχουμ. Αναφέρεται πως με την βαθμηδόν απομάκρυνση των εργαζομένων θα χάσουν την δουλειά τους και 300 Τούρκοι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με την είδηση που δημοσιεύεται στον γερμανικό τύπο, η απόφαση της General Motors-ιδιοκτήτριας της αυτoκινητοβιομηχανίας Opel να κλείσει την γραμμή συναρμολόγησης στο Μπόχουμ, αποτελεί ένα σοβαρό χτύπημα το Μπόχουμ που είναι ένα από τα σημαντικά κέντρα στην λεκάνη του Ρουρ. Υπενθυμίζεται επίσης πως το 2008 η απόφαση της εταιρίας κινητών τηλεφώνων NOKIA να μεταφέρει τις εργασίες της στην χαμηλού κόστους Ρουμανία, άφησε άνεργους χιλιάδες Γερμανούς.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Τονίζεται στον τύπο πως μετά την απόφαση της NOKIA που άφησε άνεργα 4.000 άτομα, η Opel είχε γίνει ο μεγαλύτερος εργοδότης στην περιοχή.

Ο πρώην επικεφαλής διοικητικών υπηρεσιών του δήμου Μπόχουμ Πολ Ασχενμπρένερ περιγράφει πως παλιότερα υποδέχονταν την Opel με κόκκινα χαλιά και λέει πως ¨Πήραμε ένα οικόπεδο έκτασης 1.300.000 τ.μ. και το παραδώσαμε στην Opel. Χάρη στην Opel απασχολούνταν 25 χιλιάδες άτομα. Το γεγονός πως σήμερα απέμειναν 3.200 άτομα αρκεί για να δείξει την συρρίκνωση μας¨.

…………………

Εφ. Χουριέτ  11/12/2012

Previous Article

ΧΑΚΑΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΤΤDD ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *