Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΤΤDD ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

No Comments Share:

Ο τομέας νεολαίας του BTTDD επισκέφτηκε τον δικηγορικό σύλλογο Κωνσταντινούπολης

Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης δικηγόρος Νετσμετίν Χουσεΐν μαζί με τον πρόεδρο του τομέα νεολαίας του BTTDD Εμρέ Αμπντουλλάχ επισκέφτηκαν στις 18.00 της 6/12 τον Δικηγορικό Σύλλογο Κωνσταντινούπολης και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Ουμίτ Κοτζασακάλ και τον Γ.Γ. Χουσείν Οζμπέκ. Στην συνάντηση μετείχαν και τα μέλη του Δ.Σ,. του τομέα Νεολαίας Χουσείν Κοτς, Εμινέ Χασαν, Ερκάν Μεχμέτ, Ερχάν Απτί, Ενέζ Χασάν Καγιά, Ενέζ Σαλίχ, Ενέζ Ιζέτ και Βολκάν Αχμέτ.

Στην συνάντηση που έγινε ο πρόεδρος του τομέα νεολαίας του BTTDD Εμρέ Αμπτουλλάχ ενημέρωσε σχετικά με την δομή και τις δραστηριότητες του τομέα νεολαίας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης.

Στην συνάντηση ο Γ.Γ. του BTTDD Νετσμετίν Χουσεΐν μοιράστηκε τις τελευταίες εξελίξεις στην Δυτική Θράκη, ζήτησε την κινητοποίηση του δικηγορικού συλλόγου ώστε να λήξουν το συντομότερο αυτές οι λυπηρές και ανησυχητικές εξελίξεις και να τελειώσουν οι επιχειρούμενες σε βάρος της μειονότητας πιέσεις, και τόνισε την σημασία να γίνουν εργασίες ώστε να βρουν τέλος οι άδικες αυτές πιέσεις. Ο πρόεδρος Ουμίτ Κοτζασακάλ ανέφερε πως έχει στήσει μέσω επισκέψεων καλές σχέσεις με τους δικηγορικούς συλλόγους Ξάνθης και Κομοτηνής, πως επιθυμεί να αναπτύξει περισσότερο αυτές τις σχέσεις και τόνισε ότι ο σύλλογος διατίθεται να βοηθήσει τους νομικούς μας στην περιοχή

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Κοτζασακάλ και ο Γ.Γ. Χουσείν Οζμπέκ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επίσκεψη του τομέα νεολαίας μας.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 9/12/2012

Previous Article

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΕΛ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *