Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΕΥΜΑ ΙΦΤΑΡ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ

0 σχόλια Share:

Τιμημένο ιφτάρ στο χωριό Λύκειο

Ο Σύλλογος γυναικών μειονότητας του Λυκείου παρέθεσε στις 8 Αυγούστου γεύμα ιφτάρ στην αυλή του τζαμιού του Λυκείου. Στο ιφτάρ μετείχαν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, ο Φεχίμ Αχμέτ-βοηθός του εκλεγμένου μουφτή Κομοτηνής, ο πρόεδρος του δημοτικού συνδυασμού ¨Κοινωνικό Κίνημα¨ Σααντετίν Σακίρ Χουσείν, μέλη της διαχειριστικής επιτροπής του χωριού, μέλη συλλόγων μαζί με τις συζύγους τους.

Στην ομιλία που έκανε μετά από το ιφτάρ η Ντιλέκ Ανταλί Οσμάν-πρόεδρος του συλλόγου, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την παρουσία των καλεσμένων και τους ευχαρίστησε όλους.

Στην σύντομη ομιλία που έκανε ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Γυναικών Μειονότητας Λυκείου για την πρόσκληση στο ιφτάρ.

Ο Σενέρ ανέφερε : Ήρθαμε να γνωριστούμε μαζί σας. Θέλουμε να σας βλέπουμε μέσα σε ομόνοια και ομοψυχία. Ο δήμαρχος Ιμπραήμ Σερίφ και ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ βρίσκονται εδώ. Στηρίξτε τους εκπροσώπους που εκλέξατε. Οι μουφτήδες, οι βουλευτές και οι δήμαρχοι είναι πολύ σημαντικοί. Το καθήκον στην Δυτική Θράκη είναι δύσκολο αλλά είναι ένα τιμημένο καθήκον¨.

Μετά από τις ομιλίες, όλοι μαζί έκαναν το απογευματινό ναμάζι και τραβήχτηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Η βραδιά συνεχίστηκε με συζήτηση στην αυλή του τζαμιού και τερματίστηκε με το βραδινό ναμάζι.

Η οργάνωση της βραδιάς εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Μειονότητας Λυκείου ήταν άψογη. Τα μέλη του συλλόγου με τις επιμελείς προσπάθειες τους βίωσαν αυτήν την ευτυχία μαζί με τους συζύγους τους. Μια ξεχωριστή τιμή για τον σύλλογο ήταν η συμμετοχή του πρόξενου Οσμάν Ιλχάν Σενέρ για πρώτη φορά εκεί στο Λύκειο. Εν συντομία, το ιφτάρ του 2012 ήταν πολύ τιμημένο στο χωριό Λύκειο.

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί  10/8/2012

Σχόλιο : Κάτω δεξιά στην τελευταία φωτογραφία, ο γνωστός κύριος Μεχμέτ Ντερντιμάν…Λείπει ο Μάρτης από την σαρακοστή ;….

Previous Article

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Next Article

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *