Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μπράβο στην Κυπριακή Δημοκρατία !

No Comments Share:

Reuters : η Κύπρος θα βάλει βέτο στις κυρώσεις προς Ρωσία λόγω της Τουρκίας

Η μέλος της ΕΕ Κυπριακή Δημοκρατία, θα βάλει βέτο στις νέες κυρώσεις που επιδιώκει να βάλει στη Ρωσία η ΕΕ λόγω της ενσωμάτωσης της Κριμαίας, ζητώντας να εφαρμοστούν πιο σκληρά μέτρα κατά της Τουρκίας που κάνει έρευνες για φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Tο Reuters βασίζει την είδηση σε τρεις διαφορετικές διπλωματικές πήγες ενώ μιλώντας σχετικά ένας διπλωμάτης της ΕΕ, ειπε: ” Ο τρόπος με τον οποίο η Κύπρος (η οποία είδε μία ανεπανάληπτη αλληλεγγύη από τους εταίρους της) εξόρκισε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ήταν κάτι που εξέπληξε πολύ και ενόχλησε τους φίλους και εταίρους που βρισκόταν στο τραπέζι”.
Δεύτερος διπλωμάτης ο οποίος δεν ήθελε να πει το όνομά του, ανέφερε πως μεταξύ των χωρών που προσπάθησαν για να μην μπλοκάρει η Κύπρος τις κυρώσεις, ήταν η Πολωνία και η Γερμανία.
Τρίτος διπλωμάτης δήλωσε σχετικά : “Διατηρώ ακόμη ελπίδες πώς Η Λίστα των κυρώσεων σε βάρος των αξιωματούχων της Κριμαίας θα εγκριθεί από την Κύπρο την επόμενη εβδομάδα. Διαφορετικά το θέμα θα χρειαστεί να έρθει μπροστά στους πρέσβεις της ΕΕ.όλα συνδέονται με την Κύπρο και το αν θα αφήσει ή όχι στην άκρη τις αντιρρήσεις της”.

Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής δημοκρατίας Δημήτρης Σαμουελ, αρνήθηκε πως υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο θεμάτων και δήλωσε: “Δεν υπάρχει καμία διασύνδεση ανάμεσα στο θέμα των δύο κυρώσεων. Είμαστε σε διαδικασία επανεξέτασης των πληροφοριών που μας δόθηκαν σχετικά με τις κυρώσεις για την Ουκρανία”

Reuters: Kıbrıs Cumhuriyeti, AB’nin Rusya yaptırımını Türkiye nedeniyle veto edecek

25/1/2020

Σχ: Μπράβο στην Κύπρο. Μα είναι δυνατόν να συναινούμε σε κυρώσεις προς την Ρωσία, την ώρα που η ΕΕ ακόμη ¨χαϊδεύει¨ τη Τουρκία ; Mακάρι να διατηρήσει μέχρι τέλους αυτή την στάση. Δεν μπορεί οι πειρατές Τούρκοι να ¨αλωνίζουν¨πέριξ της Κύπρου και οι Ευρωπαίοι να το παίζουν Κινέζοι…

.

Previous Article

Βίντεο-Πολεμικά τουρκικά πλοία στο στενό Χίου-Τουρκίας…

Next Article

Η μέρα που το κατοχικό καθεστώς έδειξε τα φασιστικά του δόντια…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *