fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Χριστός Ανέστη

Το ¨ΈΓΚΛΗΜΑ¨ ΤΟΥ ΚΑΜΙΛ ΣΙΤΖΑΚ ΕΜΙΝ

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 19/8/2018

Έχουμε γράψει και άλλη φορά για τον κ. Σιτζάκ Εμίν. Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να έχει εκμεταλλευτεί αυτήν του την ιδιότητα για προσωπικό όφελος.   Το ¨έγκλημα¨ του λοιπόν είναι ότι αν και σουνίτης ο ίδιος, υποστήριξε το δίκιο που έχουν οι Αλεβίτες, γύρω από το θέμα των εκδηλώσεων του Χίλια. Αυτό τον έφερε αντιμέτωπο με  την προξενική γραμμή που θέλει μόνο ¨πιστά πρόβατα¨ και έτσι αμέσως  οι δημοσιογράφοι-εκφραστές της γραμμής του προξενείου και κάποιoi με φασιστικά μυαλά από εδώ και από εκεί, του  ¨όρμηξαν¨.

Χαρακτηριστικά είναι αυτά που ειπώθηκαν σε ανάρτηση που έκανε ο Ραμαδάν Μολλά-υπεύθυνος Κομοτηνής της εφ. Μιλλέτ . Η Μιλλέτ για να το πούμε ευγενικά έχει άριστες σχέσεις με την εκάστοτε τουρκική κυβέρνηση… Ο κ. Μολλά αρχικά λοιπόν έγραψε πως

¨Ξερόλα που χώνεις την μύτη σου το θέμα του Χίλια νομίζοντας πως είσαι έξυπνος, κοίτα πρώτα να βρείς έναν γείτονα στην γειτονιά όπου μένεις¨ .

Ο ίδιος ¨δημοσιογράφος¨ παρακάτω πάλι επιτίθεται στον Καμίλ Σιτζάκ Εμίν γράφοντας μεταξύ άλλων πως ¨Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους Αλεβίτες, αλλά με εσένα και με ΠΡΟΔΟΤΕΣ της μειονότητας σαν και εσένα¨ !!!!!

Είναι φανερό πως ο κ. Μολλά έχει κάποιο ¨θέμα¨ με τις απόψεις που είναι διαφορετικές από τις ¨δικές¨ του….

 

Ας δούμε στην συνέχεια πως και κυρίως ποιοί επιτίθενται στον Καμίλ με υβριστικούς χαρακτηρισμούς…

Ο κ. Χαλίτ Χαλίλ Ιμπράμ που είναι ιδιοκτήτης του προξενόφρονα ραδιοφωνικού σταθμού CITY FM του γράφει ¨Τόσο αηδιαστικός, τόσο αγενής, τόσο άγριος, τόσο συκοφάντης, τόσο κακόβουλος, που από τα γραπτά του καταλαβαίνεις πως είτε δεν έχει μυαλό είτε είναι ζυμωμένος με κακίες.¨  Ο ιδιος πιο κάτω γράφει πως ¨Δεν μπορεί να παραβλέπεται η επίθεση στην μειονότητα από κάποιον του οποίου ο λόγος δεν περνά καν στην γυναίκα του¨ . Πολύ κόσμιες, δημοκρατικές αλλά και φεμινιστικές οι απόψεις του κ. Χαλίτ….

Λίγο πιο κάτω βλέπουμε τον κ.Apti Apti να γράφει για τον Σιθτζάκ Εμίν πως ¨Τόσο ανέντιμος, τόσο ξεδιάντροπος, τόσο ρεζίλης και τόσο πουλημένος άνθρωπος δεν υπάρχει στην δυτική μας Θράκη¨. Λίγο πιο κάτω ο ίδιος προσθέτει τα εξής δημοκρατικά : ¨Μέχρι τώρα δεν είχα μιλήσει, αλλά από σήμερα λέω το εξής, αν νομίζουν κάποιοι πως θα αφήσουμε την παλαίστρα σε αυτά τα σκυλιά, κάνουν λάθος¨.  Στην αρχή σκεφτήκαμε πως ο κ. Apti  απλά έχει έναν υπερβάλλοντα τουρκοφασισμό. Μετά όμως όταν μπήκαμε στην σελίδα του στο FB είδαμε πως και αυτός είναι εργαζόμενος στον τουρκοφασιστικό σταθμό που λειτουργεί η εφ. Μιλλέτ.Οπότε κατανοούμε την θέση του. Ούτε τουαλέτα δεν μπορεί να πάει αν δεν συναινέσει ο πρόξενος…

Συνεχίζουμε….

Ο κ. Χουσέιν Γιολούτς επιτιθέμενος κι αυτός στον Σιτζάκ  Εμίν γράφει πως ¨Τώρα ο Σιτζάκ θα συνομιλεί με τον Καμμένο για το θέμα αυτό¨. Ο κ. Γιολούτς είναι παλιό στέλεχος του DEB και για να το πούμε ήπια, δεν είναι και πολύ δημοκρατικές οι απόψεις του. Δείτε σχετικά  στην διεύθυνση  (https://tourkikanea.gr/2016/01/karsises-5/).

Κάπου εδώ κάνει το σχόλιο του και ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ που γράφει ¨Πρώτα εδώ σε αυτόν τον κόσμο θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για τις συκοφαντίες του, τα ψέματα που είπε και τις βρισιές του και στο τέλος στην αιωνιότητα φυσικά και θα λογοδοτήσει…¨

Αλγεινή εντύπωση μάλιστα μας έκανε πως ο βουλευτής ήταν μεταξύ αυτών που έκαναν like στις βρισιές που έγραψε ο Apti.

Είναι εντυπωσιακό το τι ξεδιάντροπες, φασιστικές επιθέσεις, προσβολές και απειλές δέχεται ένας συνάνθρωπος μας εδώ στην Θράκη που δηλώνει μεν Τούρκος, αλλά όντας δημοκράτης δεν  αποδέχεται τον τουρκοφασισμό από τον οποίο ξεχειλίζουν οι επικριτές του.

Εμείς να συγχαρούμε τον Καμίλ Σιτζάκ Εμίν για το δημοκρατικό του ήθος, έστω κι αν ξέρουμε πως εκείνος μας απεχθανεται.

Previous Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ: ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Next Article

ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΛΕΒΙΤΩΝ-ΠΡΟΞΕΝΟΦΡΟΝΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.