Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

No Comments Share:

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – Εφοριακοί ελεγκτές στην Δυτική Θράκη έκαναν οικονομικό έλεγχο στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB), που έχει κλείσει με δικαστική απόφαση λόγω της λέξης ¨τουρκική¨ στην ονομασία της

Ο επίτιμος πρόεδρος της GTGB Αρίφ Χουσεΐν είπε πως οι ελεγκτές της εφορίας από την εφορία Κομοτηνής, ήρθαν στο κτίριο του συλλόγου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και μετά από την έρευνα που έκαναν εντός και εκτός του συλλόγου συνέταξαν πρακτικό αδικήματος.

Ο Χουσείν ανέφερε πως η ομάδα των ελεγκτών που αποτελείτο από τρία άτομα, στο πρακτικό που συνέταξαν με την ονομασία ¨Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨-αντίγραφο του όπου άφησαν και στον σύλλογο, αναφέρουν πως από τον έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε πως ο σύλλογος δεν έχει ΑΦΜ, στο κυλικείο του δεν υπάρχει ταμιακή και δεν κόβονται αποδείξεις.

Οι ελεγκτές τράβηξαν και φωτογραφίες των ευρισκόμενων στην αυλή του συλλόγου και κάλεσαν την ηγεσία του συλλόγου εντός 10 ημερών να προσέλθουν για κατάθεση στην Εφορία Κομοτηνής.

Ο επίτιμος πρόεδρος Χουσεΐν στην δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα στο πρακτορείο ΑΑ, ανέφερε πως η GTGB δεν αποφεύγει την απόδοση φόρων αλλά το αντίθετο αγωνίστηκε για αυτό επί χρόνια και είπε ¨Εμείς εθελοντικά θέλουμε να πληρώσουμε τον φόρο μας στο κράτος. Αλλά καθώς η GTGB δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένη από το κράτος, δεν μπορούμε να πάρουμε ΑΦΜ. Σε περίπτωση που αποδοθούν τα νόμιμα δικαιώματα του συλλόγου μας που έκλεισε με δικαστική απόφαση και αναγνωριστούμε επίσημα, είμαστε έτοιμοι εθελοντικά να πληρώσουμε τους φόρους μας. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζεται ο νομικός και δικαστικός μας αγώνας¨.

………………….

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 14/10/2012

Σχ : Δεκαετίες τώρα παρά το ότι επίσημα έχει κλείσει ο σύλλογος, το συγκεκριμένο κυλικείο λειτουργεί κανονικότατα και με πληθώρα τραπεζοκαθισμάτων και πελατών. Και δεν θυμόμαστε ξανά να έχει γίνει οικονομικός έλεγχος. Μπράβο που επιτέλους έγινε. Είναι σαν την περίπτωση του Αλ Καπόνε. Αν δεν μπορείς να τον πιάσεις για άλλα αδικήματα (πρακτοριλίκια), πιάστον τουλάχιστον για τα καταφανή.

Previous Article

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *