Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : ¨Όταν χρειάζεται χρησιμοποιούμε στο ανώτατο επίπεδο την στρατιωτική μας ισχύ¨

No Comments Share:

…………

¨Η πολιτική της Τουρκίας στη Συρία και τη Λιβύη δεν είναι ούτε περιπέτεια ούτε αυθαίρετη επιλογή.

……
Όταν χρειάζεται χρησιμοποιούμε στο ανώτατο επίπεδο την στρατιωτική μας ισχύ. Στο τραπέζι και στο πεδίο, κάνουμε ότι χρειάζεται για να αλλάξουμε την πορεία των γεγονότων. Πετύχαμε να αποσπάσουμε αποτέλεσμα. Ο λόγος για τον οποίον σήμερα αντιμετωπίζουμε προβλήματα, βλέπουμε να είναι ότι στο παρελθόν δεν επιδείξαμε ισχυρή στάση.
…….
Στη Λιβύη βρισκόμαστε εκεί με τους διοικητές, με τους ηρωικούς στρατιωτικούς μας και με τις ομάδες του Συριακού Εθνικού Στρατού, ενάντια στον παράνομο Χαφταρ. Είχαμε και μερικούς μάρτυρες να το πούμε αυτό, αλλά έναντι τούτου εξουδετερώσαμε σχεδόν 100 λεγεωνάριους. Ο λόφος των μαρτύρων δεν θα μείνει κενός.
……
Δηλώνουμε πως χώρα και ως έθνος δίνουμε έναν νέο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Στον αγώνα αυτό ενίοτε τα συμφέροντα της χώρας μας, συγκρούονται με τα συμφέροντα άλλων δυνάμεων. Όταν χρειάζεται κάνουμε και μόνοι μας βήματα, προσπαθώντας να πάμε τη χώρα μας προς τη σωστή κατεύθυνση. Η ισχύς και οι δυνατότητες της Τουρκίας πλέον την καθιστούν ικανή να ασκεί ανεξάρτητη πολιτική και αυτό το εφαρμόζει και στο πεδίο.
Κάθε αγώνας τον οποίον αποφεύγουμε να δώσουμε σήμερα στη Συρία στη Λιβύη στη Μεσόγειο και γενικά στην περιοχή μας στο μέλλον θα επιστρέψει με ακόμη βαρύτερο τίμημα.
………

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202002221041455441-erdoga-turkiyenin-suriye-ve-libya-politikalari-macera-degildir/

22/2/2020

Previous Article

Πρόεδρος της ΜΚΟ ΙΗΗ : ¨Κανείς δεν μπορεί να σταθεί μπροστά σε αυτό το έθνος που δεν φοβάται τον θάνατο¨

Next Article

¨Ευχόμαστε ο άγιος μάρτυρας μας να έχει το έλεος τoυ Αλλάχ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *