Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος της ΜΚΟ ΙΗΗ : ¨Κανείς δεν μπορεί να σταθεί μπροστά σε αυτό το έθνος που δεν φοβάται τον θάνατο¨

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου  22/2/2020

Ο Μπουλέντ Γιλντιρίμ-πρόεδρος της πλέον γνωστής τουρκικής κρατικής ΜΚΟ, στο παρακάτω βίντεο, ακούγεται να λέει τα εξής :

¨Πρώτα ο Αλλάχ αυτοί που είναι μαζί μας, αυτοί που είναι μαζί με τα δικαιώματα του ισλαμικού κόσμου θα πετύχουμε μεγάλες νίκες.  H Ρωσία σήμερα επιτέθηκε με τα αεροσκάφη της και έκανε μάρτυρες τους Τούρκους στρατιώτες. Μα σε ποια εποχή τα παιδιά αυτής της πατρίδας και τα παιδιά του ισλαμικού κόσμου, φοβήθηκαν τον θάνατο; Γινόματε μάρτυρες ;  Γινόματε μάρτυρες ; Γινόματε μάρτυρες ; Με παραχώρηση από τον Αλλάχ κανείς δεν μπορεί να σταθεί μπροστά σε αυτό το έθνος που δεν φοβάται τον θάνατο και διψά για την αιωνιότητα¨

Ωραία τα ηρωικά λόγια αλλά τόσα χρόνια δεν θυμόμαστε να πήγε στον ¨λόφο των μαρτύρων¨ και κανένας γιος βουλευτή, ή υπουργού ή αξιωματούχου του κόμματος ΑΚΡ….

Το τσιράκι αυτό του Ερντογάν δείτε ακόμη τι άλλο δήλωσε χτες :

¨Όταν το Ισραήλ κατέλαβε την Παλαιστίνη, σκέφτηκε πως ¨θα σκοτώσουμε τους ηλικιωμένους και οι νέοι θα ξεχάσουν τον αγώνα για την Παλαιστίνη¨. Εμείς με άδεια από τον Αλλάχ θα αναθρέψουμε 1 εκ, μάρτυρες για την Παλαιστίνη. Είμαστε έτοιμοι ; Είμαστε έτοιμοι να περάσουμε και στην αιωνιότητα για την Παλαιστίνη;  Νέοι μην ξεχνάτε την Παλαιστίνη. ….Οι νέοι του ΙΗΗ κάθε χρόνο πλέον θα κάνουν εκδηλώσεις για την Παλαιστίνη, θα περιγράφουν γύρω από την Ιερουσαλήμ και πρώτα ο Αλλάχ, μια μέρα οι μουσουλμάνοι της Ιεουσαλήμ θα ακούσουν τους ήχους των βημάτων μας.¨.

Previous Article

Tούρκος συνταγματάρχης σκοτώθηκε στην Λιβύη από πυρά δυνάμεων του Χαφτάρ !

Next Article

Ερντογάν : ¨Όταν χρειάζεται χρησιμοποιούμε στο ανώτατο επίπεδο την στρατιωτική μας ισχύ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *