Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δείτε τι λέει ο Ερντογάν και τι λέει ο Λιάκος….

No Comments Share:

Ερντογάν προς βουλευτές του κόμματος ΑΚΡ: ¨Παραμένετε στο ένα παιδί”

Ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος ΑΚΡ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στους βουλευτές τους, θύμωσε λέγοντάς τους πως “Παραμένετε στο ένα παιδί” . Τους είπε πως πρέπει να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά.

Την προειδοποίηση “τουλάχιστον τρία παιδιά”, την οποία κάνει ο Ταγίπ Ερντογάν όταν μετέχει σε γάμους, την επανέλαβε αυτή τη φορά απευθυνόμενος στους βουλευτές του.
Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Χουριέτ, ο Ερντογάν απευθυνόμενος στους βουλευτές που έχουν ένα παιδί είπε: “Παραμένετε στο ένα παιδί. Εγώ μιλάω για τουλάχιστον τρία παιδιά. Για χάρη της ζωντάνιας αυτής της χώρας, δεν θέλω ένα παιδί”. Μάλιστα κοιτώντας τους βουλευτές που έχουν ένα παιδί αστειευόμενος είπε “έτσι δεν είναι;”.

Ο Ερντογάν στις 20 Φεβρουαρίου 2018 είχε δηλώσει : “Το ποσοστό του πληθυσμού μας που είναι άνω των 65 ετών έφτασε το 8,8%. Αυτό σημαίνει πως φτάσαμε σε επτά εκατομμύρια ηλικιωμένους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον σε όλους τους γάμους που μετέχω ζητώ τουλάχιστον τρία παιδιά ή αν είναι δυνατόν και περισσότερα. Είμαστε υποχρεωμένοι σε αυτό, για να ισορροπήσουμε αυτήν την δυναμική νεανική πληθυσμιακή δομή”.
Ο Ερντογάν το 2014 μιλώντας σχετικά με το θέμα είχε δηλώσει τα εξής: Στο Μπειπαζαρι μιλώντας με έναν ηλικιωμένο μου είχε δώσει την εξής συμβουλή : ένα παιδί είναι παράξενο, 2 είναι ανταγωνιστές, 3 είναι ισορροπία, 4 είναι αφθονία και τα υπόλοιπα είναι από τον Αλλάχ…. Στη χώρα αυτή για πολλά χρόνια έκαναν την προδοσία του οικογενειακού προγραμματισμού και ακολούθησαν έναν δρόμο εξαφάνισης της γενιάς μας. Η ισχύς και η σημασία της γενιάς είναι σημαντική τόσο στην οικονομία όσο και πνευματικά.”
……..

https://www.birgun.net/haber/erdogan-dan-akp-li-vekillere-tek-cocukta-kaliyorsunuz-288701

20/2/2020

Σχ : Την ίδια στιγμή σε μία χώρα δυτικά της Τουρκίας ο υπουργός ενοχλείται από την αφίσα κατά των εκτρώσεων… 

Αν δεν κλωτσήσουμε πρώτα αυτά τα ελληνόφωνα όντα (διαφόρων παρατάξεων) δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ποτέ την Τουρκία.

Α όχι, να το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει έτοιμη την λύση :

Αντώνης Λιάκος: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από 1 εκατομμύριο μετανάστες

Προκειμένου, όπως λέει, «να αντιμετωπιστεί η πληθυσμιακή κατάρρευση της χώρας»

Την άποψη ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες διατύπωσε ο ιστορικός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  Αντώνης Λιάκος.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Αντώνης Λιάκος υποστηρίζει ότι προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πληθυσμιακή κατάρρευση της χώρας υπάρχει ανάγκη για τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και προσθέτει ότι αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί τις Αρχές είναι ο τρόπος ενσωμάτωσης και στέγασης.

«Αν αυτή η κυβέρνηση είχε δυο δράμια μυαλό και λιγότερες ιδεολογικές αγκυλώσεις, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μια άλλη γλώσσα, θα έπρεπε να προετοιμάζει τον κόσμο, θα έπρεπε να παίρνει θετικά μέτρα που διδάσκουν με παράδειγμα. Κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Είναι μια κυβέρνηση με φάτσα Μητσοτάκη και ψυχή Σαμαρά», καταλήγει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου

Ο ηθικός πανικός και ο μιντιακός κουρνιαχτός που σημειώθηκε με το θάνατο του βρέφους των προσφύγων, είναι ένα από τα αναρίθμητα γεγονότα που συγκροτούν ούτε λίγο ούτε πολύ, ένα καθεστώς έναντι των προσφύγων, καθεστώς πολιτικό και νοοτροπιακό, για το οποίο οι Έλληνες θα απολογούνται μετά από χρόνια, όπως οι Γερμανοί για τα χρόνια του ναζισμού. Δείχνει όμως και μια επική μωρία.

Η Ελλάδα όπως και τα Βαλκάνια βρίσκονται απέναντι σε ένα πέταλο χωρών, από Αφρική έως Τουρκία, στο οποίο υπάρχει πληθυσμιακή έκρηξη, υπερχείλιση νεανικών ηλικιών, ενώ οι δικοί τους πληθυσμοί καταρρέουν και γηράσκουν. Στην Ελλάδα ο πληθυσμός μειώνεται σταθερά από το 2010, κι αν δεν ήταν οι 900.000 πρόσφυγες της δεκαετίας του 1990, θα είχε μειωθεί και γεράσει πολύ νωρίτερα.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τη θεωρία των συγκοινωνούντων αγγείων για να αντιληφθείς τι θα γίνει όταν το ένα αδειάζει και το άλλο ξεχειλίζει. Μπορεί να φαίνεται αντιδημοφιλές αλλά πρέπει να ειπωθεί κατηγορηματικά. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση. Εκείνο που θα πρεπε να μας απασχολεί είναι το πώς θα τους ενσωματώσουμε. Πού θα τους στεγάσουμε, πώς θα απασχοληθούν, πώς θα τους εκπαιδεύσουμε, πως θα τους μάθουμε τη γλώσσα μας και πως θα τους εξοικειώσουμε με τον πολιτισμό μας. Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα των επόμενων χρόνων.

Αν αυτή η κυβέρνηση είχε δυο δράμια μυαλό και λιγότερες ιδεολογικές αγκυλώσεις, θα έπρεπε να χρησιμοποιεί μια άλλη γλώσσα, θα έπρεπε να προετοιμάζει τον κόσμο, θα έπρεπε να παίρνει θετικά μέτρα που διδάσκουν με παράδειγμα. Κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Είναι μια κυβέρνηση με φάτσα Μητσοτάκη και ψυχή Σαμαρά. Ο πατριωτισμός στο ναδίρ. Γιατί πατριωτισμός είναι να προβλέπεις το μέλλον της χώρας και να το προετοιμάζεις.

 

Previous Article

Τα ψέματα του ¨συντοπίτη¨ μας Μουσταφά Ντουντάρ

Next Article

T/K ηγέτης Ακιντζί : ¨ Οι Τουρκοκύπριοι να μην είναι το παιδί για σφαλιάρες από την Τουρκία¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *